Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek melyik lenne az...

Szerintetek melyik lenne az olcsóbb típusú műköröm csak saját részre, ha mindent megvennék hozzá, ami alapból szükséges? Zselés, vagy levegőn száradó porcelán?

Figyelt kérdés

2012. júl. 5. 00:06
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Ja, és úgy általánosságban mekkora méretű tipek a használatosak?
2012. júl. 9. 00:34
 32/43 anonim ***** válasza:
Elvileg arra, hogy ne látszódjon a töltés. de ha normálisan kireszeli az ember, akkor sem látszik, szóval felesleges.
2012. júl. 9. 07:50
 33/43 anonim ***** válasza:
Általánosságban? 1-10-es méretig bármelyik kellhet. Attól függ, kinek mekkora a körme. Nincs általános méret.
2012. júl. 9. 07:51
 34/43 anonim ***** válasza:
Bocsánat, olvastam hogy valakinek van tanagyaga. Bevallom elkezdtem foglalkozni a körmözéssel én is, megvan mindenem, de tökéletesíteni szeretném, ezért megszeretnék kérni valakit hogy nekem is el lehetne küldeni ezt az anyagot?
2012. júl. 9. 20:20
 35/43 A kérdező kommentje:
Olvasgattam és arra a konzekvenciára jutottam, hogy a zseléshez nem is olyan fontos a buffer? Vagy mégis? Köszönöm a választ!
2012. júl. 10. 17:52
 36/43 anonim ***** válasza:
A formára reszelés nem elhagyható opció sem porcinál, sem zselénél. Kivéve, ha szereted a zalai dombság tipusú körmöket. Akkor el lehet hagyni a reszelőt is nyugodtan.
2012. júl. 10. 19:10
 37/43 A kérdező kommentje:
Hát ezt jól megkaptam! :D:D:D Bírom a kommentjeidet! Csak legyen meg az első művem, fel is teszem! :D Lehet, hogy Zala megye nagy funom lesz? ;) :D
2012. júl. 10. 20:40
 38/43 anonim ***** válasza:

Hát, ha tanulsz a hozzászólásaimból, már előrébb vagy :)

A másik meg, hogy nem parasztozol le, hanem ahogy elnézem, tényleg meg akarod fogadni a "tanácsokat" :) ez észre vall! És ezt most tök komolyan mondom! lehet, hogy tényleg el kéne végezned a sulit, mert annak a körmösnek, akinek a szakma szeretete mellett még eszes is van (jelzem, ez kevés), az mind sikeres lett, vagy lesz!

2012. júl. 10. 21:01
 39/43 A kérdező kommentje:

veszem a lapot, mert valóban szeretnék megtanulni dolgokat. :) a pikáns megjegyzések nem tántorítanak el a célomtól. ;) legfeljebb rötyögök is rajta. :D

különben milyen színű építő zselével érdemes kezdeni? a rózsaszínűvel, pinkkel vagy clear-rel? vagy teljesen mindegy? melyik szebb? én speciel a clear-rel gondolnám, de lehet, hogy tévedek? ;)

2012. júl. 11. 14:42
 40/43 anonim ***** válasza:
A szine teljesen mindegy, hisz a végeredmény max a franciánál látszik, hogy mattítja netán a színt, vagy kiemeli, vagy természetessé teszi. Én valamelyik kéket ajánlanám zseléből, azok kiemelik a színeket, és nem is túl folyósak.
2012. júl. 11. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!