Szerintetek melyik lenne az olcsóbb típusú műköröm csak saját részre, ha mindent megvennék hozzá, ami alapból szükséges? Zselés, vagy levegőn száradó porcelán?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 00:06
21/43 A kérdező kommentje:
már nézegetem a 2M oldalát, a Crystal Nailst és a Brillt kicsit drágállom. Mennyire lehetnek megbízhatóak a 2M termékek?
2012. júl. 6. 16:57
22/43 anonim válasza:
Én 2m beautyt használok és nagyon szeretem. Jó velük dolgozni , és csak ajánlani tudom.
23/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megerősítést a 2m-el kapcsolatban. :)
2012. júl. 8. 23:50
24/43 A kérdező kommentje:
Tudom, már sokat kérdezgetek, de mi a véleményetek a C-ív hajlító csipeszről és a saturól? Mikor érdemes használni, melyik a jobb, használhatóbb egy kezdőnek? Vagy egyáltalán kell-e?
2012. júl. 8. 23:51
25/43 anonim válasza:
Neked totál felesleges, kontár vagy. A c-ívet pedig a profik hajlítják.
26/43 A kérdező kommentje:
Ez jó volt!!!!!! Szókimondó vagy és őszinte!!!!! Ez tetszik!
2012. júl. 9. 00:15
27/43 A kérdező kommentje:
Ha már ennyire megmondod a tutit, akkor ezekből melyik nem fontos?
- Nail Prep vízelvonó, gombásodásgátló
- töltés elősegítő No Line
- tapadás elősegítő Bond
2012. júl. 9. 00:17
28/43 A kérdező kommentje:
Tudom, menjek már tanfolyamra. :D
2012. júl. 9. 00:19
29/43 anonim válasza:
Aha, a tanfi nem ártana :) amúgy a töltés elősegítő full felesleges. Ami levegős rész van, azt töltésnél teljesen ki kell reszelni.
30/43 A kérdező kommentje:
Akkor gyakorlatilag mire jó? Mert van gondolatom, de mielőtt mondanám, nagyon kíváncsi lennék a véleményedre, mert te biztosan nagyon jó vagy ebben, ahogy hozzászólsz a dolgokhoz!
2012. júl. 9. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!