Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk mi a véleményetek erről...

Fiúk mi a véleményetek erről a Hello Kittys táskáról? Tetccene ha iet hordana a barátnőtök?

Figyelt kérdés

Nekem naon bejön,naon cuki kis táska és praktikus is.A pasim viszont naon csúnyán leszólta ami nekem naon rosszul esett.Szeritnem nem is szeret igazán,mert akkor nem szólt voltna rá ien csúnyát.

[link]

2012. jan. 16. 16:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
oan naon ronda az ien cuki kis táska:/:(
2012. jan. 17. 09:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
11 éves fejjel nem hordanék ilyet :||
2012. jan. 21. 17:26
 13/15 anonim válasza:

A 3 éves keresztlányom imádná.

Különben ha van időd ilyesmivel foglalkozni akkor vehetnél annyi fáradtságot, hogy kiírod a szavakat és lehet közben nem agyalnál olyan badarságokon, hogy nem szeret a pasid eléggé mert megmondja az igazat és nem hagyja, hogy égesd magad!

2012. jan. 24. 08:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha cicababa vagy akkor elhiszem, hogy neked tetszik az ilyesmi. :S De amúgy sztem egy óvodásnak való! Én tuti nem hordanám! 16L
2012. jan. 24. 10:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

menta34 inkább a kishúgának néznék, mint a k urvájának.. :D

de egyáltalán.. MIÉRT AKAR VALAKI KISCICÁS DOLGOKAT MAGÁRA AGGATNI? ez olyan, mintha a pasid kiskutyás felsőt hordana, és most nem brian-re és nem is snoopyra gondolok, hanem mondjuk rá:

[link]

elég vonzó..

2012. jan. 24. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!