Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letörölnétek az exeteket az ismerőseitek közül, ha a barátnőtök kérné?
Igazából én nem támogatom ezt a letörlősdi dolgot, most viszont azon gondolkozok, hogy megkérjem e erre a barátomat. Az exével 5 évig voltak együtt és nagyon szerette, 2 éve szakítottak és a csaj olyan havonta egyszer ráír. Mostanában csak néhány mondatot váltanak egymással, de mikor ott vagyok, akkor lerázza a csajt, nem akar előttem beszélni, plusz tudom, hogy a csaj nem szerelmes a jelenlegi barátjába. Minden beszélgetésüket láttam, mert a barátom azt hiszi törli őket, de én mégis megtudom nézni. Nyáron még beszélgettek a kapcsolatukról, és a csaj is célzásokat tett, hogy gondolkozik jobb lenne e újra a barátom mellett, a barátom pedig azt mondta, hogy már rég felkereste volna őt, ha nem csalta volna meg kétszer is...
részemről megmérgezi a kapcsolatunkat, amikor meglátom, hogy a csaj már megint ráírt vagy lájkolt nála valamit. nagyon ideges vagyok emiatt, és nagyon félek is, nem tudok így igazán boldog lenni. nagyon nagy szemétség azt kérni tőle, hogy törölje az ismerősei közül? így nem lehet valamit lezárni, hogy folyton előjönnek a régi dolgok...
Ezt hol?
MSN/Skype sosem törlöm, csak a halott accountokat.
Iwiw, face és társai: nem vagyok, vagyis facen 1 ismi
van csak.
Ha ott lennének az exeim, akkor se beszélnék OTT velük.
Vagy felhívom, vagy sms, vagy személyes tali, de online
soha. Az nem élet... Legyen már valami tartalmas dolog
is...
Szóval nem törölném őket, exekkel nem szoktunk beszélgetni....
Nem akarni kell, hanem lezárni.
Ha van valakim, húzok egy vonalat. Ami előtte volt, annak ott vége. Ex-el nagyritkán beszéltem szakítás után, de
akkor is csak műszaki dolgokról (butuska szegény hozzá,
én meg profi, és attól, hogy nem vagyunk egy pár, még se-
gítek neki). Mással kapcsolatosan 1 szó se esett.
Én Téged törölnélek az életemből.
Lehet lepontozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!