Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan ismerőseitek, akiknek a párkapcsolatában a nő a dominánsabb?
Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 15:48
1/6 anonim válasza:
Van hát. Ilyenkor hívják a másik felet papucsnak.
2/6 anonim válasza:
igen ismertem. a pasi szakított a csajjal, mert acsaj uralkodott felette és idegesítő volt. meg is értem. a csaj most meg egyfolytába féltékenykedik stb ha a volt pasija más csaj közelébe van.
3/6 anonim válasza:
Volt, és nagyon sok esetben van így. Ettől még a férfi nem lesz férfiatlan, és a nő sem lesz férfias.
Az a fél a domináns, amelyik nagyobb mértékben irányítja a másikat. De ezt nem a szó zsarnoki értelmében kell érteni. A másik irányítása nem feltétlenül kényszerítés vagy zsarolás útján megy, hanem értelmes meggyőzés is állhat a háttérben. Ettől még szerethetik egymást őszintén. Ismerek olyan párt, amelyikben a nő a domináns, mert a férfi hagyja, miután megelégszik azzal, hogy a karrierjében rendkívül sikeres, vagyis ott ő az abszolút domináns.
4/6 anonim válasza:
Minden mukodo parkapcsolat ilyen, mert egy no nem kepes elviselni ha nem tud iranyitani. Csak ahol a no okosabb, ott a ferfi ezt nem veszi eszre.
5/6 anonim válasza:
Igen, van. A csaj nagyon karizmatikus, nehéz mellette érvényesülni.
6/6 anonim válasza:
igen. de a tag annyira jól néz ki. engem idegesit, mert olyan hisztis a nő. nem is értem hogy tud irányitani. nem is hogy irányitja hanem mindig mellette van, meg nem hagyja nyugodni... de a tag megcsalja, de nem hagyja el.. ezt annyira nem értem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!