Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki nem boldog a párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem boldog a párkapcsolatában, azok miért vannak egyutt?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogyha valakinek már csak titkai vannak a másik elott, és legszivesebben elhagyná, akkor miért marad vele egyutt?! Jobban megéri szenvedni hónapokig/évekig, minthogy megmondaná az igazságot, és keresne magának olyan valakit, akit igazán szeret?
2009. febr. 15. 14:42
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Egyrészt nem akarja megbántani a másikat, másrészt meg nem olyan könnyű szakítani sem. De amúgy tényleg jobb lenne már akkor szakítani. De előbb utóbb úgyis bekövetkezik.
2009. febr. 15. 14:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó, hogy nem akarja megbántani a másikat, de szerintem akkor sem éri meg boldogtalannak lenni...
2009. febr. 15. 14:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem, de hát könnyebb mondani, mint megtenni.
2009. febr. 15. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert nem bírják túltenni magukat azon, hogy ami az elején szép és jó volt, már nem az. És még mindig megpróbálják bemagyarázni maguknak, hogy még lehet olyan mint a legelején. A másik ok: félnek, hogy egyedül maradnak. Az emberek többsége (én is) rosszul viseli a magányt, így inkább marad egy olyan kapcsolatban, ami rossz, de legalább nincs egyedül, és mégis van kivel beszélnie stb. minthogy megkockáztassa azt, hogy akár hónapokra egyedül marad. Pedig ezt is lehetne élvezni, nem kéne, hogy egy másik embertől függjünk :)
2009. febr. 15. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!