Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi már a nyugalmat keresi a párkapcsolatában, az mit jelent?
:) Ezt mondta, hogy ő már a nyugalmat keresi...házasság???:D:D:D:D
ő 30F én 20L
Azért látszik, hogy még csak 20 vagy.
Persze, rögtön házasság. (lehet az is, de nem hiszem, inkább tartós kapcsolat)
:):) Gondolkodás nélkül igent mondanék neki:):) Őrülten szeretem.:)
Amúgy ő rengeteg nővel volt már, nagyon sok mindent élt már meg, sokat utazott, stb, ezért gondolnám én, hogy az ilyesmi talán házasságot takar...:):) Bár szerintem távol áll tőle hogy megházasodjon, épp külföldre akar költözni...
csak gondoltam megkérdezem mit jelenthet, mert olyan bonyolultak nekem a pasik:):)
Mindig azt mondja, hogy én mindent túlkomplikálok, hogyha ő azt mondja hogy A akkor az azt jelenti hogy A se több, se kevesebb. Ezért kérdezem, hogy ha a nyugalmat keresi, az takar-e valamit.:)
Hát te nagyon gyerek vagy még ehhez a pasihoz! (És ezt nem a korod miatt mondom)
Lehet, hogy ő már nyugalmat keres, de sztem te alkalmatlan vagy egy "nyugodt" kapcsolatra...de ne legyen igazam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!