Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha a barátnötök azt mondja szeret nagyon, közbe meg nem is figyel oda rád?
Soha nem írtam még a pasimnak MSN-en. De kapaszkodj, még facebookon sem.
Most akkor én egy sz@r alak vagyok?
Igen sajnos vannak ilyen helyzetek, amikor valaki azt mondja, hogy szeret nagyon blabla. Nem igaz, mert ha szeretne, akkor ùgy érezne, mint te.
Nekem is a baratom azt mondja, mennyire szeret és szinte semmiben sem nyilvanul meg.Csak ha szakitani akarok, akkor néhany napig észhez tér és minden kezdõdik ùjra.
Nem tudom mit lehet kezdeni az ilyenekkel.
Ha te megteheted, hogy (àl)szakitàs, akkor tedd meg, mégis megnézni, hogy hogyan reagàl. Nekem màr nehéz lenne szakitani.
jajj te kis naív! Azt hogy "szeretlek" ezt sanos ma már nem gondolják úgy mint régen, ennek a szónak ma már nincs értéke, csak dobálóznak vele.
ezt mondja mert mi mást mondana?? "hogy basssszkii hagyjál már békén??"
OK. pontosan ez a baj, hogy tudja, hogy szereted nagyon. Ezért csinalja veled,amit csinal.
Te se keresd, csinalj ùgy, mint a kedvesed.
Egy parkapcsolatban mindig van egy, aki h.lyére veszi a masikat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!