Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek ha a barátnőtök nagyokat tud zabálni?
Nekem is volt már olyan barátnőm hogy 50kg volt,és 2 adag gyros tálat simán bevágott! Én még egy felet sem tudtam :D
Nincs azzal semmi gond ha valakinek jóétvágya van,jól esik neki az étel akkor egyen nyugodtan amennyi jólesik,csak ne legyen duci.
En is mindig csodalkozom, hogy modell alkatu baratnöm (175 cm/ 50 kg) mekkorakat tud enni. Bedobunk fejenkent egy nagy pizzat, utana meg ram nez es azt mondja: "EN MEG EHES VAGYOK!"
Nem tudom, hogy lehetseges, de mivel együtt elünk, tudom, hogy nem bulemias vagy ilyesmi (de bevallom, eszembe jutott), de jo latni, ahogyan eszik.
Szerintem te egy állatos fórumra kellett volna írjál. Ott inkább tanácsot tudnak adni, hogy melyik az a disznó, amelyik jól eszik. Elvégre azért tartják:DD
Komolyra fordítva a szót, a kaját nem azért készítik, hogy utána kidobják. Ha mindent megeszel, ami eléd tesznek, az csak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!