Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti szeretitek ha a barátnőtök nagyokat tud zabálni?

Figyelt kérdés
Vagy jobb szeretitek, ha csak alig csipeget valamit. Sokan mondják, hogy olyan jóízűen tudok enni hogy megjön az étvágyuk tőle. Szeretek enni de az alakom rendben tartom. Ez most baj? Menzán is mindent megeszek nem vagyok válogatós míg mások csak turkálnak a kajában. Úgy nem szeretem ha valaki pazarol. Jó én vidéki vagyok, sokban más ilyen szempontból a mentalitásom :D
2012. jan. 7. 13:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem, csak csipegessen.
2012. jan. 7. 13:17
 2/13 anonim ***** válasza:
47%

Nekem is volt már olyan barátnőm hogy 50kg volt,és 2 adag gyros tálat simán bevágott! Én még egy felet sem tudtam :D

Nincs azzal semmi gond ha valakinek jóétvágya van,jól esik neki az étel akkor egyen nyugodtan amennyi jólesik,csak ne legyen duci.

2012. jan. 7. 13:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Duci az nem vagyok, csak szeretek enni :D
2012. jan. 7. 13:24
 4/13 PT-Daniel ***** válasza:

En is mindig csodalkozom, hogy modell alkatu baratnöm (175 cm/ 50 kg) mekkorakat tud enni. Bedobunk fejenkent egy nagy pizzat, utana meg ram nez es azt mondja: "EN MEG EHES VAGYOK!"

Nem tudom, hogy lehetseges, de mivel együtt elünk, tudom, hogy nem bulemias vagy ilyesmi (de bevallom, eszembe jutott), de jo latni, ahogyan eszik.

2012. jan. 7. 13:33
 5/13 A kérdező kommentje:
Meg milyen dolog már, hogy elvisztek mondjuk egy lányt vacsorázni kikéritek a drága kaját ő meg megpiszkálja, hogy bocsi fogyózom. :D Én tuti kiakadnék.
2012. jan. 7. 13:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem te egy állatos fórumra kellett volna írjál. Ott inkább tanácsot tudnak adni, hogy melyik az a disznó, amelyik jól eszik. Elvégre azért tartják:DD

Komolyra fordítva a szót, a kaját nem azért készítik, hogy utána kidobják. Ha mindent megeszel, ami eléd tesznek, az csak jó.

2012. jan. 7. 13:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Én meg szeretem látni az előttem levő üres tányért hogy igen, sikeres küldetés. :D
2012. jan. 7. 13:40
 8/13 anonim ***** válasza:
én is kb ilyen típus vagyok... csak én nem "zabálok". :P
2012. jan. 7. 14:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát ha valaki sokat eszik az zabál xD Szerintem. Vagy, akkor fejezem ki így, habzsol xD
2012. jan. 7. 14:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Hát ha habzsolsz vagyis nem vagy képes kulturáltan étkezni az elég kiábrándító. Mert ahhoz amit leírsz, én azt társítom, hogy falsz mint egy disznó, az meg nem túl nyerő...
2012. jan. 7. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!