Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek ha a barátnőtök nagyokat tud zabálni?
Figyelt kérdés
Vagy jobb szeretitek, ha csak alig csipeget valamit. Sokan mondják, hogy olyan jóízűen tudok enni hogy megjön az étvágyuk tőle. Szeretek enni de az alakom rendben tartom. Ez most baj? Menzán is mindent megeszek nem vagyok válogatós míg mások csak turkálnak a kajában. Úgy nem szeretem ha valaki pazarol. Jó én vidéki vagyok, sokban más ilyen szempontból a mentalitásom :D2012. jan. 7. 13:16
11/13 anonim válasza:
a zabál, meg habzsol negatív jelentésű szó. én is sokat eszek, de én mondjuk nagyon lassan(ezért is gyorsabb az anyagcserém és nem hízok). ha te falsz, vagyis nem épp kulturáltan eszel, az semmiképpen nem jó. gondolj bele, ha úgy veted rá magad az ételre, mint aki már egy hete nem evett, az kissé kiábrándító. az a zabálás. ha te viszont nem ebbe a kategóriába tartozol és csak annyi, h sokat eszel, az nem parás.
12/13 anonim válasza:
Ha elfogadja, hogy én nem ilyen vagyok, akkor nem zavar :D
13/13 A kérdező kommentje:
Kulturáltan eszem :D De gyorsan. Késsel villával csak pillanatok alatt elfogy amit eszek., Nem értem ezzel mi a baj :D Hozzászoktam hogy menza után sietek a buszra ezért mindent hamar megeszek. sok osztálytársam a kést és a villát nem bírja használni rendesen. Mi vendéglátósok vagyunk :D Nekem megtanították a kulturális étkezés szabályait. És falun sokat eszünk XD
2012. jan. 7. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!