Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk mi a véleményetek erről...

Fiúk mi a véleményetek erről a Hello Kittys táskáról? Tetccene ha iet hordana a barátnőtök?

Figyelt kérdés

Nekem naon bejön,naon cuki kis táska és praktikus is.A pasim viszont naon csúnyán leszólta ami nekem naon rosszul esett.Szeritnem nem is szeret igazán,mert akkor nem szólt voltna rá ien csúnyát.

[link]

2012. jan. 16. 16:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
elég ocsmány ez a táska,már ne haragudj
2012. jan. 16. 16:40
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
ha raksz bele egy nyelvtankönyvet szerintem még neki is tetszeni fog
2012. jan. 16. 16:41
 3/15 anonim ***** válasza:
Egyetlen ép eszű pasinak nem tetszenek az ilyen hello kitty-s táskák. És az nem függ össze a szerelemmel hogy megmondja e amit gondol inkább örülj neki, hogy őszinte, és ne égesd ilyenekkel az utcán. Én lány vagyok de egyszerűen hányni tudnék ettől a táskától, és ha meg látnálak vele az nyilván azt gondolnám, hogy te jóóó ég hogy lehet ilyennel mászkálni. Inkább hordj a barátod mellett egy elegáns stílusos táskát
2012. jan. 16. 16:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Kérdező a válasz rajtad múlik, döntsd el minek akarsz kinézni mellette a barátnőjének vagy a kuurvájának :)
2012. jan. 16. 16:53
 5/15 anonim ***** válasza:
Imádom a Hello Kittys cuccokat, de ez már nekem is sok.. Ha kicsit is tekintettel vagy a párodra, de közben nem szeretnél lemondani a Hello Kittys táskákról, akkor válassz helyette valami kifinomultabb darabot!
2012. jan. 16. 16:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

1. Te döntésed, de ezt a táskát max 11-12 éves gyerek hordjon... bár nem tudom Te mennyi vagy.

2. Nem akarok beleszólni de nőj már fel, és tanulj meg helyesen írni :)

3. Örülj neki, hogy a párod nem hazudott, hogy szép ez a táska. A szerelem/szeretet nem ezekben nyilvánul meg, de majd megtudod :D

2012. jan. 16. 17:12
 7/15 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? 10??:D:D
2012. jan. 16. 17:22
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
A táska szerencsétlen elég ocsmány. Ha nem múltál el 12 éves akkor megengedett, felette inkább ne égesd magad.
2012. jan. 16. 18:11
 9/15 anonim ***** válasza:
75%

Már nem divat a Hello Kitty.

Manapság már a Szevasz Józsi-s nejlon szatyor a menő

2012. jan. 16. 18:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Osztom a többiek véleményét!
2012. jan. 16. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!