Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon fehért bőrre alapozó?...

Nagyon fehért bőrre alapozó? Linklent

Figyelt kérdés

[link]

Mint ez pl. nekem minden nagyon drága márkás alapozó is 10 perc után bebarnul az arcomon, és úgy nézek ki, mint valami ősember. Mindegy milyen márka, de tudnátok ajánlani valamit?

2012. jan. 8. 15:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem a MAC studio sculpt, és az astor mattitude HD vált be eddig.
2012. jan. 8. 15:50
 2/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm, megnézem holnap őket. :)
2012. jan. 8. 15:57
 3/12 anonim ***** válasza:

A nagy cégeknek sokkal több árnyalata van a palettán, csak minden országba mást rendelnek, ahogy észrevettem, függően attól, hogy mire lehet igény.

Nekem is nagyon világos a bőröm, általában Loréal-t és Maybelline-t használok. Ezekből pl. USA-ban egy sima Wal Mart polcon vagy 24 féle árnyalatban vannak kirakva. Angliában is lehet világosabbakat kapni, mert az angol nők is világos bőrűek. Nekem Loreál Accord Parfait v. Perfect Match-ből az N1, C1 szokott passzolni. Maybelline-ből a Liquid Satin-t veszem, vagy van egy másik tubusos. Végigjártam több boltot is, hátha van amelyikben találok világosabbat, de sajnos nem. Ebay-ről is szoktam rendelni.

Az abszolút nyerő nálam viszont egy Nivea alapozó, a fajtájára nem emlékszem, csak 2őt használtam belőle, német területeken forgalmazzák. Színében és textúrájában is top!!

2012. jan. 8. 16:11
 4/12 A kérdező kommentje:
szétnézek a niveák között is akkor, egyébként nekem Loreál Accord Parfait mineral-bólvan a legvilágosabb, és még az is sötét, pedig teljesen átlagos fehér bőröm van mint rajtamnagyon sok embernek... nem értem én ezt.
2012. jan. 8. 16:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt csak te tudhatod, ha elmész egy boltba és kipróbálod. Mert attól is függ h milyen az arcod zsírosabb vagy száraz stb..
2012. jan. 8. 16:57
 6/12 anonim ***** válasza:
én Giordanit használok és abból a legvilágosabb változat már majdnem fehér. egyáltalán nem változik a színe, én imádom, csak ezt használom. Télen bizony nekem sem árt a világos alapozó :)
2012. jan. 8. 18:07
 7/12 anonim ***** válasza:
És neked sikerült 1est serezned a Loreál-ból? Bár nem tudom melyiket hogy számozzák... Avontól is rendeltem már legvilágosabbat, és elég jó volt árnyalatát tekintve.
2012. jan. 8. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Én eddig ezt az egyet találtam, ami nem sötétebb a bőrömnél, hanem passzol rendesen.

[link]

A 04-es az én színem (elég hülyén számozzák mondjuk). Már vettem drágább alapozókat is, mindegyikből a legvilágosabbat, de vagy barnák vagy narancssárgák voltak felkenve.

2012. jan. 8. 18:25
 9/12 anonim válasza:

Én szemfesték-palettát vettem tőlük és nagyon elégedett vagyok.

Nagyon jó cuccaik vannak, talán az alapozóik is jók.

[link]

Alapozóból nekem is a legvilágosabb kell, én kétfélét próbáltam eddig.

Az egyik a foreverliving-é:

Egy barátnőmön keresztül rendeltem tőlük, a honlapjuk:

[link]

a másik DM ALVERDE

Ezt DM-ben vettem és elég jól bevált, csak nem fed olyan vastagon, mint a másik.

a 01-es naturelle inkább rózsaszínes, mint barnás.

[link]

2012. jan. 9. 20:23
 10/12 anonim válasza:

Előző vagyok.

Most olvasgattam végig az eddigi kommenteket.

Ha világosítani szeretnéd a bőröd, akkor még az is egy jó megoldás lehet, ha először fehér korrektort teszel fel mindenhova és arra az alapozót, majd a púdert (abból is a legfehérebbet). A púdert érdemes magaddal vinni és többször igazítani a sminket egy este alatt.

Én ezt tenném az alapozó alá vagy helyett:

[link]

De azt is lehet, hogy összekevered egy világos alapozóval.

[link]

Itt van néhány megoldás:

[link]

2012. jan. 9. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!