Milyen alapozót vegyek ilyen bőrre?
Alapból nagyon száraz a bőröm, de eltelik egy fél nap és már kifényesedik. Alapozó nélkül is csak akkor lassabban. De ez csak a kisebbik gond, mert max leitatom aztán újra púderezek.
A nagyobb gond, hogy hámlik, "foszlik" az orrom, meg a két szemöldököm közötti rész. Szemöldökcsipesszel kell leszedegetnem. Ez smink nélkül könnyen kezelhető probléma, de ha felteszem az alapozót, akkor jobban látszik és teljesen sehogy nem tudom eltüntetni. (alapozóról nem mondok le). A bőrgyógyász azt mondta, hogy ez valószínűleg életem végéig elkísér, stresszesebb időszakokban jobban.
Alapozónak Maybelline Affitone Mineralt használok. Lehet hogy valami másik nem okozna ilyen problémát?
Tudtok ajánlani valamit? Lehetőleg ne legyen sokkal drágább mint az általam említett fajta.
Kozmetikusnál voltál? Szerintem először próbáld meg rendbehozatni a bőrödet, mert a leírásod alapján korpás seboreás, felszíni vízhiányos bőröd van, ami zsírosodik. Pont, mint az enyém. De jobb lenne élőben is látni. A kozmetikus meg tudná mondani, hogy milyen termékeket használj, amik a bőrödre valók. Fontos, hogy ne szappannal vagy tusfürdővel moss arcot, mert még jobban szárítanak. Reggel-este tej, tonik, utána krémezés, hetente egyszer pedig arcradír.
Szerintem az alapozóval nincs gond, a bőröddel kell kezdeni valamit.
Az első válaszolónak igaza van.
Az én arcbőröm is ilyen, nagyon gyűlölöm! Én radírozom heti 2x, mert az leszedi, de 3-4 nap után újra olyan... Nekem egyetlen krém sem jött be, mindegyiktől tök zsíros lesz az arcom. Egyébként ha raksz az alapozó alá báziskrémet, akkor nem lesz rajta darabos. A Kryolan bázisai jók nagyon...
Egy sminkes
Nekem a radírozás se szedi le rendesen.
A kryolant csak webáruházból lehet venni, vagy kihelyezett üzleteik is vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!