Hámlik az orrom ha alapozok. Hogyan alapozzak úgy hogy teljesen egyenletes legyen?
Pedig a kérdezőnek van igaza.
Hidratálni prbóáltad ? Krémmel ? Milyen alapozót hasnzálsz ? Lehet, hogy a technikád nem jó .
Nem bunkón akartam válaszolni de máshogy nem tudtam megfogalmazni hogy ha valaki nem tud segíteni illetve nem a kérdése válaszol az felesleges :))
[link] ezt használom és nivea make up starter-t használok meg arckrémet is és mindig radírozom hetente 1-szer :// de nem jó semmi
Egyetlen alkalom nem fogja a bőrt tönkretenni. Vagy több sem, ha nem minden nap használ alapozót.
Egyébként ha nem tetszik, hogy kritizálják azt, aki nem a kérdésre válaszol, akkor olvasd el a szabályzatot.
A válaszom a kérdésre: nekem ugyanilyen problémám van néha, bár az arcommal, én egy kis krémet kenek azokra a területekre sminkelés előtt, amelyekről tudom, hogy ilyen problémám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!