Melyik a legjobb alapozó?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 21:43
1/7 anonim válasza:
dejó ezt énis kérdezni akartam :)
annyit még hozzákérdezhetek h melyik a jobb a por v a folyékony alapú?
2/7 anonim válasza:
Kinek hogy.Én a folyékony alapozót jobban szeretem.
Mellesleg,ezt így nem lehet megítélni,hogy melyik a legjobb alapozó.Attól függ milyen kategóriában nézzük(fiatal bőrre,öregebb bőrre stb.)
3/7 anonim válasza:
számomra a lush. de az én bőröm hibátlan, csak egy kicsit egységessé teszem néha azért használok alapozót (24év). egyébként ha tényleg el akarsz valamit kendőzni vele,akkor a lushnak még a közelébe se menj. nővérem lancome-ot használ (28év),mert neki elég durva a bőre. na az nagyon tuti.:)
4/7 anonim válasza:
Nekem az Artistry folyékony alapozója vált be. Ugyan oda kell figyelni, alapozó vásárlásánál, h ha zsíros a bőrünk akkor ne vegyünk zsíros alapozót, mert csak jobban csillog tőle a bőrünk és rövid időn belül lefolyik az arcról.Idősebb korosztálynak ajánlott bőr feszesítő alapozót használni.
6/7 Allerima válasza:
Folyékony. Nekem ez vált be. L'oreal vagy Maybelline. Mondjuk az előző a Maybelline affinitone volt, az tetszett a legjobban.
7/7 Allerima válasza:
Egyébként húszas éveim elején járok, ha fiatal vagy/vagytok, szerintem ezek a legjobbak. Persze drágák is, de tényleg jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!