A korrektort (a szem alatti karikák eltüntetésére) a színezett hidratálókrém előtt kell felvinni? A színezett hidratálókrémet alapozó helyett használnám
Attól függ, mennyire fed a krém, szerintem.
Ha úgy látod, nem elég, tegyél korrektort is rá, csak ne túl sokat:)
Bocsi, de megkérdezhetem, hogy színezett krémet hol tudtál beszerezni, ás mi a pontos neve, mert ezer éve vadászok már..Köszi:)
De 'normál esetben' (azaz ha nincs színezett krémed) korrektort nem szokás a sima hidratáló krém előtt felvinni, hanem először arctisztítás, hidratáló krém, ha megszáradt, utána korrektor (szemek alá), alapozó, majd korrektor a bőrhibákra, púder.
És ha színezett krémet használunk, akkor elvileg nem kell normál hidratálókrém, mivel ez hidratálókrém is egyúttal és az alapozót is helyettesíti. Alapozó előtt mehet a korrektor a szemek alá, de krémezés előtt nem igazán. Ilyenkor hogy kéne csinálni? Esetleg úgy, hogy arctisztítás után normál hidratáló krém, korrektor a szemek alá, majd a színezett krém. De ennek sincs túl sok értelme így, mert szerintem az lenne a lényege, hogy egy krémmel (a színezettel) ússzuk meg. Vagy talán a színezett krém után is lehet a korrektort a szemek alá rakni? De mivel a színezett krém alapozó is egyben, és a szem alatti karikák eltüntetésére az alapozó felvitele előtt kell a korrektort feltenni, ezért a színezett krém előtt kéne felvinni a szemek alá a korrektort, de ez így nem jó (mint ahogy írtam előbb, a hidratáló krém előtt sem szoktunk korrektort feltenni és egyúttal elkezdeni a sminkelést, csak utána).
Vagy hülyeségeket írtam? :P Lehet hogy kicsit bonyolultan fogalmaztam, de remélem érthető, hogy mi a problémám :)
Amúgy nekem sincs még színezett hidratálókrémem, és sajnos nem tudom, hol lehet venni :(
Aki a krémeket linkelte: nagyon aranyos vagy, köszi!
utolsó válaszoló: igazad lehet, inkább utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!