Melyiket kell kenni először folyékony alapozó, majd a kőpúdert vagy csak az egyiket?
Alapozó, majd rá a púder.
Púder is kell rá, az tartósítja. Amit meg a végén írsz, az a kompakt alapozó.
Én egyébként duo fibre ecsettel alapozok, nagyon szépen eloszlatja az alapozót az arcomon. Utána mindig használok púdert, amit egy nagy fejű ecsettel vékonyan viszek fel
És az a kompakt alapozó mire jó?
Köszönöm a válaszokat!
nem tudom, hogy érted, hogy nem használ az alapozó.nekem nagyon jó a bőrömre (igaz, maybellinet használok, az is folyékony).
a púder nem tudom mire való, csak azt tudom, hogy nagyon mű hatást tud kelteni és neheziti a bőrt... ha fiatal vagy, ne fesd magad vastagon...
Ugyanarra való, mint mindegyik, csak az állaga más.
Utolsó, a púder akkor lesz műhatású, ha nem tudod használni.
Azt értem alatta hogy nem fed szépen.
Nem festem magam vastagon, de az alapozótól elvárnám hogy ,,alapos" legyen.
Minden márkának van erősebb és gyengébb fedésű alapozója is. Nekem astor mattitude hd van, ez egy közepes fedésű. Egyébként ezt úgy tudod megállapítani, hogy a drogériában teszel egy picit egy anyajegyre, eldolgozod, minél jobban eltünteti, annál erősebb fedésű.
Egyébként remélem tudod, h alapozót nem kézen tesztelünk, hanem az arcon, az áll közelében. A kezeden tesztelheted, hogy mennyire fed, de a színárnyalatot nem tudod, mert az arcbőr és a kézen levő bőr általában más színű.
Igen ezt tudom!!
KÖszi szépen sokat segítettetek.Erre egy kis időt szánnom kell majd az illatszer boltba!!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!