Csajok, ti mennyire sminkelitek magatokat suliba?
Kort & nemet légyszi. (:
18/L
először korrektor arra kicsi alapozó (általában csak pattanásokra meg szemkörnyékre), kicsi púder, + cseresznyés labello :D
17/L
Ami mindennap alap: -alapozó,spirál. Aztán jön három variáció.
1. Az alap után már csak színtelen szájfényt vagy nude vagy rózsaszínes rúzst használok.
2. Alap után szemceruza alul-felül + színtelen szájfény
3. Alap után fekete szemhéjfesték+ fekete szemceruza alulra (pandamaci effektus,durván hangzik de szemüveges vagyok és így nem tűnik olyan vészesnek.)
17/L
Korrektor + púder - csak ha épp van pattanásom
Szempillaspirál
Rúzs/szájfény - álltalában világos rózsaszínt vagy nude, de itt-ott használok pirosat is
Oké, hogy a piros szín nem iskolába való, de nekem nagyon illik. Nemrég még egy tanárom is megdicsérte)
Gimiben nem sminkeltem magam, különösebben nem érdekelt.. Csak suli:) Egy nagyon szép lány nálunk csak spirált használt. Egy elég csúnya meg mindent: alapozó, egy kiló szemfesték, pirosító, spirál, minden, de nagyon szép is lett tőle :). Egy barátnőm csak enyhe szemceruzát használt, egy másik csak szemhéjfestéket. Viszont akárkin is láttam alapozót a gimiben, mind undorítónak tűnt már 2 lépés távolságban is... Már bocsánat ha valakit megbántottam.. Szerintem az felesleges, inkább korrektor.
Most reggelente több időm van suli előtt, így néha a szemeimet kihúzom, spirálozok, és néha valami színt is viszek fel rá.
Ja és a mostani társaság: egyik lány nem sminkeli magát, másikak csak a szemeiket, azokat is csak szolidan.
19/L
korrektor, púder és néha szempillaspirál
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!