Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez szemétség...

Szerintetek ez szemétség lenne? Többi lent

Figyelt kérdés

elhatároztam,hogy télre olyan csizmát akarok venni,aminek ilyen bundás a szára :)

erre bakker,mivan?! az osztálytársam is olyat vett...

szerintetek szemétség lenne,ha nem pont olyan,de hasonló szőrös-csizmát vennék? csakmert az a csaj olyan,hogy pl tesi órán látta,hogy egy másik lánynak is pumás gatyája van,és neki is olyan volt,ezért megtépte az öltözőben,hogy mit képzel magáról,hogy olyan gatyát vesz,mint ami neki van?!

szerintetek kéne emiatt aggódnom vagy vehetek olyan csizmát amit kinéztem?

2011. okt. 23. 13:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem lázítani akarlak meg hasonlók, de könyörgöm. Ha egy ilyen megtépne, akkor nehogy már elviseld:D

Üsd, rúgd, aztán megtanulja, hogy ki hol áll. Az ilyenekből lesznek a "én mindenkinél feljebb állok" pic$ák, nem szabad hagyni, hacsak nem később is féltek úgy öltözni, ahogy akartok.

2011. okt. 23. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!