Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szemétség volt ez tőlünk?
Figyelt kérdés
Kíváncsi voltam, hogy a barátom hogy beszél rólam a hátam mögött és, hogy mennyire hűséges, ezért megkértem egy barátnőmet, akit ő nem is, hogy nyomuljon rá. Bejelölte facen, nyomult rá, aztán msnen kifaggatta. Hogy azt csinál vele amit akar, rajta kiélheti a titkos vágyait. De a barátom nem élt vissza a helyzettel finoman lekoptatta és letiltotta. Azt mondta neki, hogy neki az a titkos vágya, hogy én boldog legyek és, hogy nincs az a lány, akivel ő engem megcsalna, meg h nem azért küzdött értem ennyit, hogy csak így eldobja. Mikor ezeket olvastam én elsírtam magam, mert annyira jó így élni, hogy tudom, hogy egy másik ember azért él, hogy engem boldoggá tegyen, én meg itt bizalmatlankodok vele meg átverem. Szerintetek ha elmondom ezt neki megharagszik? Bár nem az a haragos fajta, de ilyet senki nem vesz szívesen.
2011. okt. 8. 01:26
1/10 A kérdező kommentje:
*akit ő nem ismer*
2011. okt. 8. 01:29
2/10 anonim válasza:
biztos vagy benne hogy nem ismeri? vagy h nincs facebookon, a barátaid listájában?
amúgy ha téged enyire bánt mondd el neki, különben mindig benned lesz ez a tüske...
2011. okt. 8. 01:30
3/10 anonim válasza:
Hány éves vagy 2? Kb. úgy viselkedsz. Ha nem tudsz bízni a barátodba akkor nem hiszem, hogy úgy szeret, mint ahogy előadod. Én 2 éve együtt vagyok a barátommal és egy percig nem kételkedtem még benne. A barátaitól kapok vissza jelzéseket, hogy pozitív irányban megváltozott, amióta együtt vagyunk. Ilyesmi jeleket keress, ahelyett hogy átvágod.
2011. okt. 8. 01:31
4/10 anonim válasza:
ha fordítva csinálta volna ezt veled már rég kidobtad volna őt vagy beadtad volna a derekadat annak a "másik" srácnak
2011. okt. 8. 01:32
5/10 anonim válasza:
ha volt rá okod akkor megértem,ez jól kitaláltad!!!!
de ha nem volt okod akkor baromság és érthetetlen ilyet csinálni!!!!
2011. okt. 8. 01:34
6/10 anonim válasza:
Inkább gyerekes dolog. Ha velem csinált volna ilyet a párom és kiderült volna, nem lett volna tartós a kapcsolatunk. Ilyen dedóssal nem kötném össze az életem.
Szerintem ideje felnőnöd.
Tudod, később, ha tényleg komolyabb lesz a kapcsolatotok, nem fogod tudni titkolni a barátnőd kilétét és ha nem mondod el, máris megalapoztál köztük egy kellemetlen viszonyt, mert a barátod egy ribinek fogja hinni. Na, gratulálok! De a barátnőd sem túl okos, hogy belement ebbe.
Úgyhogy ha együtt maradtok előbb-utóbb nem marad más választásod (hacsak nem akarod a barátnődet kellemetlen helyzetbe hozni), mint elmondani és reménykedni, hogy szeret annyira, hogy nem néz üresfejű libának, hanem csak nevet rajta egy jót.
2011. okt. 8. 02:54
7/10 anonim válasza:
Én egy ilyenér úgy b.asznám ki a csajom, mint macskát szarni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!