Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha eltiltom az szemétség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eltiltom az szemétség lenne tőlem?

Figyelt kérdés
A páromban végképp nem bízom egyszer megcsalt régen úgy kb 8 hónapja megdugta az expasija és azt megbocsátottam megfogadta nem tesz ilyet azóta együtt élünk és nem is tett ilyet. De ha nincs velem félek, hogy megtenné megint mert állítólag ilyen személyiség a szülei szerint is. Az msn-től igyekszem távol tartani mert ott az exe is meg sok chates fent aki régen megdugta, igaz nyáron együtt voltunk mindig így nem tudott msn.ezni és nem mert, de most suliban iformatika órán fent van egész 2 órán át. Mit tegyek? Én nem bízom benne, de szeretem nagyon és nem akarok csalódni, de a suliban nem tudom az msn-től távol tartani ilyenkor.
2011. szept. 6. 13:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

összefoglalom neked a lényeget

a tizenéves ribanc barátnődben nem bízol, mert már megcsalt és a fél iskola megdugta már + a szülei szerint is ribanc...hosszú és boldog kapcsolat vár rátok

2011. szept. 6. 13:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nézd a legrosszabb az egészben, hogy nem bízol benne. Tulajdonképpen van okod is rá. De ha a sarkában vagy ha nem akkor is megoldja valahogy hogy megcsaljon, ha megakar. Sajnos ezek a lányok ilyenek. Ha eltiltod meg még inkább fogja keresni az exét és a többieket.
2011. szept. 6. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
szakíts a büdös kúrvával!
2011. szept. 6. 14:07
 4/12 Fke ***** válasza:
100%

dobd ki mint macskát szarni. mi az, hogy egy ilyen kis pi.csa szopat. ugyanmár. embereld meg magad.

ilyen nincs, hogy megkur@tja magát mással aztán bicsi bocsi

2011. szept. 6. 14:14
 5/12 krvua ***** válasza:
42%
mi az msnje? majd beszélek vele...
2011. szept. 6. 14:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is kidobnám. Szép dolog, hogy megbocsátasz neki, viszont ha nem bízol benne akkor ez sokáig nem működhet. Jó érzés folyton azon agyalni, hogy ki fogja megdugni a hátad mögött?? Megértem, hogy szereted, de ezzel csak magadnak csinálsz rosszat szerintem.

Ha engem megcsalna a barátom én tuti szakítanék, mert nem tudnék benne megbízni soha többé. A bizalom meg nagyon fontos.

2011. szept. 6. 14:50
 7/12 napietus ***** válasza:
100%

vagy dobod, vagy megbízol benne. a többi "megoldásnak" semmi értelme nincs. majd rájössz te is, örök szabály: aki olyan, az úgy is megcsal, ha magadhoz bilincseled. szóval az "eltiltás"-nak semmi értelme nincsen.

megértem, hogy ezek után nem bízol benne, de akkor inkább rakd ki, ne idegeskedj rajta.

2011. szept. 6. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Eleve nem értem, hogy miért bocsájtottál meg neki? Ha azt látja, hogy a tetteinek nincs következménye, akkor újra meg fogja tenni, csak idő kérdése. Ráadásul, ha a szülei is azt mondják, hogy egy mocskos ribanc, azon érdemes elgondolkozni. Én már az első húzás után kib.sztam volna a francba, de előtte jól lepofoztam volna. Ha meg sír, kapja a következőt. Nálam a megcsalásra nincs bocsánat. Majd találok olyat, aki megbecsül.
2011. szept. 6. 15:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy szereted, de nem érdemli meg. Voltam hasonló helyzetben és így érettebb fejjel visszagondolva rém gázos voltam, hogy nem bírtam odacsapni az asztalra, hogy basszus ha egyszer megcsaltál, akkor igazából nem is szerettél, menj a jófenébe. Vagy megpróbálsz bízni benne és max csalódsz vagy még az is lehet, hogy megpróbálod vele megbeszélni...de igazából az elmondásod alapján te sem nézed soknak..mármint mert mindenkitől távol akarod tartani, mintha te is azt gondolnád, hogy egy utolsó kis valami, aki bárkivel megcsalhat. Ha tényleg így gondolod és valld be magadnak, ha tényleg, akkor semmi értelme. MIért lennél együtt egy olyan emberrel akit nem tudsz tisztelni?
2011. szept. 6. 15:55
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egyszerűbb szakítani, mint minden hímnemű lénytől elzárni.
2011. szept. 6. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!