Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eltiltom az szemétség lenne tőlem?
Figyelt kérdés
A páromban végképp nem bízom egyszer megcsalt régen úgy kb 8 hónapja megdugta az expasija és azt megbocsátottam megfogadta nem tesz ilyet azóta együtt élünk és nem is tett ilyet. De ha nincs velem félek, hogy megtenné megint mert állítólag ilyen személyiség a szülei szerint is. Az msn-től igyekszem távol tartani mert ott az exe is meg sok chates fent aki régen megdugta, igaz nyáron együtt voltunk mindig így nem tudott msn.ezni és nem mert, de most suliban iformatika órán fent van egész 2 órán át. Mit tegyek? Én nem bízom benne, de szeretem nagyon és nem akarok csalódni, de a suliban nem tudom az msn-től távol tartani ilyenkor.2011. szept. 6. 13:47
11/12 anonim válasza:
Már az első félrekefélés után ki kellett volna dobni, és keresni egy olyan lányt kinek te vagy az egyetlen!
Ha meg nem, mert szereted, akkor meg tűrd el hogy végigmegy rajta az iskola 90%a nap mint nap..
12/12 anonim válasza:
Sose értettem azokat a faszikat, akiket, ha megcsal a ribanc nőjük, hogy képesek szemet hunyni felette. Nincs bennetek ennyi büszkeség? Azért a szeretlekre sem lehet mindig hivatkozni. Aki pedig annyira hülye, hogy egy ilyet megbocsájt, az meg is érdemli, hogy újra megcsalják. Az én nőm merne megcsalni, az biztos, hogy nem bocsájtanám meg neki, hanem azonnal kirúgnám a francba, majd lesz másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!