Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne szemétség?

Figyelt kérdés

Szemétség lenne randiba kezdeni úgy hogy két napja fejeződött be egy kapcsolatom? Amit még mindig siratok? De úgy érzem, ha egyedül vagyok nem fogom tudni elfelejteni?

És el kéne mondani, az új srácnak, hogy érzelmileg még eléggé labilis vagyok?

2011. okt. 11. 12:06
 1/4 Advocatus Diaboli ***** válasza:
51%
Szerintem mondd csak el. Én is fiú vagyok és engem ösztönözne, hogy akkor 110%-ot adjak bele:) Meg akkor én lennék az a jó fej, aki segített elfelejteni az exed, ami szintén jó pont ha nem tévedek:D
2011. okt. 11. 12:09
 2/4 napietus ***** válasza:
nem szemétség, de nem is célravezető egyik kapcsolatból a másikba rohanni. randizni azért lehet, de csak ésszel. mielőtt újabb komoly kapcsolatba kezdenél, találd meg önmagad. ne menj bele abba az utcába, hogy csak úgy tudod magad meghatározni, mint XY barátnője! legyen egyedül is teljes életed, addig ne kezdj komoly kapcsolatot, mert csak a kudarcot vonzod a saját fejedre.
2011. okt. 11. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól kicseszel magaddal is + a gyerekkel is, aki ráadásul ha rájön h. csak ezért akartál randizni vele, meg is fog utálni :)
2011. okt. 11. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Én szakítás után (nagy szerelem volt majdnem 4 évig tartott)

kb. fél évvel randiztam először és elmondtam a srácnak hogy mi a helyzet.

Azóta is együtt vagyunk 6 éve :D

Össze is házasodtunk 3 éve.

Légy őszinte, de inkább adj még időt magadnak, mert korai még mással kapcsolatba bonyolódni..

2011. okt. 11. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!