Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne ez részemről?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, 3 évig jártunk együtt, a vége az lett, hogy megcsalt. Ez volt kb. 1 éve, a lánnyal azóta is együtt van, de tudom, hogy nem olyan boldog, nem szereti annyira. Most hétvégén kapott egy lehetőséget, hogy találkozzon velem egy pár percre, és ezt ő ki is használta. Mások szerint kíváncsi volt, hogy hogy reagálok rá. Kezdek benne biztos lenni, hogy meg fog keresni, hogy járjunk újra. Ha így lenne, nemet mondanék, de egy nyitott kapcsolatba, egymástól függetlenül lehet belemennék, mivel még vonzódok hozzá, de már nem szeretem. Szerintetek nagy kihasználás lenne ez?
Igen, de nem részedről, hanem te lennél a kihasznált. Mert bármit hitetsz el magaddal, te még most is szereted, ragaszkodsz hozzá még ilyen áron is. Ha nem bántana, hogy másokkal is van, akkor nem szakítottál volna vele. Az is biztos, hogy neked csak egy emberrel lenne viszonyod, neki jöhetne kettő is, te meg a fél város. Inkább próbáld elfelejteni, keress magadnak egy FÉRFIT.
2011. szept. 11. 10:07
2/20 anonim válasza:
Szerintem kár lenne ezt erőltetni, ha már nem szereted. Az újrakezdések 80%-ban nem működnek ugyanúgy ahogyan eddig, lehet szemétség lenne hogy hitegeted meg minden de nem lenne sok értelme, lehet hogy egy idő után ugyanúgy megcsalna vagy még rosszabb is előfordulhat, ő fog téged kihasználni. És ne feledd hogy mit tett veled az ilyen emberrel nem érdemes újrakezdeni mert akkor továbbra is kifogja használni a helyzetet, ha ő nem boldog azzal akivel jelenleg van akkor így járt eldobott magától ez van.
2011. szept. 11. 10:08
3/20 anonim válasza:
Nem kihasználás, hanem hülyeség.
Soha nem értettem miért jó a nyitott kapcsolat, minek kell össze-vissza kufircolni. De biztos én vagyok a maradi, meg a trottyos. :)
Egyébként szerintem Te őt akarod, így megalkuvással. De azt sem tartom jó ötletnek, hiszen megalázó és nehogy azt reméld, hogy megváltozott/megváltozik.
És nem véletlenül született a mondás, hogy csak a töltött káposzta jó felmelegítve.
Ne pazarolj rá több időt az életedből! Keress másik boldogságot.
2011. szept. 11. 10:09
4/20 anonim válasza:
Szerintem csak magadnak ártasz vele, ha ebbe belemész. Megmondom, mi lesz: felszínre jönnek a régi emlékek, te megint beleszeretsz, ő meg valószínűleg megint megcsal, főleg hogy ott van neki a másik lány. Nem értettem sose, hogy az ilyen kapcsolatokban mi a jó. Csak tönkreteszed vele magadat.
2011. szept. 11. 10:12
5/20 A kérdező kommentje:
Amolyan "bosszúra" gondoltam, hogyha ő még mindig szeret, akkor kihasználnám a testi vonzalmat. De lehet ezzel magamat égetem meg. Utolsó, én is így vélekedek az alkalmi kapcsolatokról, de valahogy vele kapcsolatban ez más. Lehet még tényleg szeretem... Köszönöm a válaszokat, mérlegelni fogom a dolgot.
2011. szept. 11. 10:14
6/20 anonim válasza:
Én ezt egy k betűs szóval jellemezném...
2011. szept. 11. 10:14
7/20 anonim válasza:
Akárhogy is tűnik, szerintem ezzel csak őt illetve a tettét jutalmaznád, végül ő járna jól: a testedet még így is megkaphatja, a többi, lehet nem is kell neki. Arról nem is beszélve, hogy megaláznád magadat.
Röviden: csak magadnak okoznál további fájdalmat.
2011. szept. 11. 10:15
8/20 anonim válasza:
Elég fura logikád van... Ezzel csak te lennél a kihasznált palimadár, de közben azt hinnéd, hogy nem... A volt pasid meg röhögne a markába...
Jobb, ha felfogod: egy férfit, főleg olyat, mint az exed, szexkapcsolattal nem lehet kihasználni. :)
2011. szept. 11. 10:20
9/20 anonim válasza:
A k betűs szóval pont nem ezt szokták jellemezni.
Kérdező, te meg légyszi vigyázz magadra, inkább próbálj kilábalni ebből a helyzetből, többé ne is találkozz vele, más irányba nézegess. Fiatal vagy, ne keserítsd meg az életedet egy olyannal, akinek nem azt jelented, amit ő jelent neked. "Kigyógyulsz" ebből a szomorúságból, vele együtt eltűnik a bosszúvágy is, még a nap is szebben fog sütni rád. Na, akkor leszel kész egy új, boldog kapcsolatra, ahol azt kapod, amit vársz. Ne legyél megalkuvó, ne elégedj meg a semmivel a minden helyett.
2011. szept. 11. 10:20
10/20 anonim válasza:
Az ilyen nyitott kapcsolatok pont a k betűt juttatják az eszembe. Ha neked nem, ez van.
Amúgy nekem teljesen mindegy kivel áll össze a kérdező.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!