Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne ez részemről?
szerintem ezzel nem biztos, h bosszút állnál, mert kitudja ő mennyire gondolná ezt az egészet komolyan és akkor megint te lennél a kihasznált és nem fordítva...
ezt persze arra értem, h ha csak "arra" lennétek egymásnak, tehát nem rendes, normális kapcsolatban...
am sztem csak azért ne legyél vele, ez annyira...szóval nem akarok én bármi bántót írni, de csak magadat aláznád meg vele, legyen tartásod, még ha érzel is iránta vonzalmat...
na meg ugyebár ha párszor együtt leszel vele, akkor sose tudod lezárni vele a kapcsolatodat, már ha le akarod és nem akarod vele újrakezdeni...
mindenképpen gondolkodj a dolgon, és ne a bosszú vezéreljen, hanem az, ami neked lenne a legjobb...lehet, h ezzel jobban visszavághatsz neki, ha ez a célod és már nem szereted:)
Szerintem, ha mindkét fél akarja, és tudják, hogy csak a szexről szól, akkor nem kihasználás.
Sőt lehet, hogy ebben az esetben inkább te fogod kihasználni.
11:39! Itt csak a fogalmazásra gondolt a kérdező, azért az enyémet említette. A véleményedet pedig öröm volt olvasni, kalapom emelem ahogy pár mondatban tökéletesen összefoglaltad a lényeget. Határozottan alkotsz véleményt, kristálytisztán emeled ki a lényeget. :)
(második 10:20-as)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!