Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szemétség lenne ez részemről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne ez részemről?

Figyelt kérdés
Volt egy barátom, 3 évig jártunk együtt, a vége az lett, hogy megcsalt. Ez volt kb. 1 éve, a lánnyal azóta is együtt van, de tudom, hogy nem olyan boldog, nem szereti annyira. Most hétvégén kapott egy lehetőséget, hogy találkozzon velem egy pár percre, és ezt ő ki is használta. Mások szerint kíváncsi volt, hogy hogy reagálok rá. Kezdek benne biztos lenni, hogy meg fog keresni, hogy járjunk újra. Ha így lenne, nemet mondanék, de egy nyitott kapcsolatba, egymástól függetlenül lehet belemennék, mivel még vonzódok hozzá, de már nem szeretem. Szerintetek nagy kihasználás lenne ez?
2011. szept. 11. 09:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

szerintem ezzel nem biztos, h bosszút állnál, mert kitudja ő mennyire gondolná ezt az egészet komolyan és akkor megint te lennél a kihasznált és nem fordítva...

ezt persze arra értem, h ha csak "arra" lennétek egymásnak, tehát nem rendes, normális kapcsolatban...

am sztem csak azért ne legyél vele, ez annyira...szóval nem akarok én bármi bántót írni, de csak magadat aláznád meg vele, legyen tartásod, még ha érzel is iránta vonzalmat...

na meg ugyebár ha párszor együtt leszel vele, akkor sose tudod lezárni vele a kapcsolatodat, már ha le akarod és nem akarod vele újrakezdeni...

mindenképpen gondolkodj a dolgon, és ne a bosszú vezéreljen, hanem az, ami neked lenne a legjobb...lehet, h ezzel jobban visszavághatsz neki, ha ez a célod és már nem szereted:)

2011. szept. 11. 10:24
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek. Kinek mi jut eszébe erről, ha valakinek a k betűs szó, akkor az. Nálam is más értelme van annak a szónak, de én voltam kíváncsi a véleményekre, ez is az.
2011. szept. 11. 10:31
 13/20 A kérdező kommentje:
Második 10:20-as válaszoló, pont úgy fogalmaztál, mintha az egyik barátom tette volna. Lehet ismerjük egymást? :)
2011. szept. 11. 10:39
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem, ha mindkét fél akarja, és tudják, hogy csak a szexről szól, akkor nem kihasználás.

Sőt lehet, hogy ebben az esetben inkább te fogod kihasználni.

2011. szept. 11. 11:10
 15/20 anonim ***** válasza:
Második 10:20-as vagyok, meg én voltam az első, meg akinek nem tetszett a k betű. :) Akkor csak hallgass arra a barátodra, valóban jót akar neked. Nem hiszem, hogy ismerjük egymást, csak vannak hasonlóan gondolkodó, érző emberek, azért kaphatsz hasonló tanácsokat. Amúgy én nyugati határszél, te?
2011. szept. 11. 11:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Én meg az első 20-as vagyok, de gondolom, nem nekem szólt a dolog. :)
2011. szept. 11. 11:39
 17/20 anonim ***** válasza:

11:39! Itt csak a fogalmazásra gondolt a kérdező, azért az enyémet említette. A véleményedet pedig öröm volt olvasni, kalapom emelem ahogy pár mondatban tökéletesen összefoglaltad a lényeget. Határozottan alkotsz véleményt, kristálytisztán emeled ki a lényeget. :)

(második 10:20-as)

2011. szept. 11. 11:48
 18/20 A kérdező kommentje:
A második 10:20-asnak szántam, mert olyan volt, mintha egy barátom írta volna, és meglepődtem :) De én viharsarokról írok, úgyhogy tényleg nem ismerhetjük egymást. Ettől függetlenül mindkettőtöknek igaza van azt hiszem.
2011. szept. 11. 11:48
 19/20 A kérdező kommentje:
11:48-as, aki egyben a második 10:20-as, a számból vetted ki a szót :)
2011. szept. 11. 11:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor tényleg jól összefutottunk itt, arra gondoltam az első 20-as vagy pasi, vagy egy tök racionálisan gondolkodni tudó nőci. Mindenesetre jól mondja. :)
2011. szept. 11. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!