Szerintetek is szemétség 7. osztályos gyerekeknek pánt nélküli táncruhát bérelni?
Tavaly pánt nélküli keringőruhát béreltek, pedig csak 7. osztályos voltam. Mindenkinek volt melle, csak nekem meg néhány gyereknek nem, és úgy néztem ki, mint egy hülye, mert teljesen lapos volt a ruha.szerintem ez akkora szemétség volt
ilyen volt
Brr
14/L
szerintem gyönyörű,én a helyedben örültem volna neki, imádtam volna egy ilyenben lenni.
És nekem sincs mellem, de vannak pántnélküli felsőim, ruháim, és jól állnak. ---> pántnélküli melltartó.
14l
Szerintem nem szemétség, nem ők tehetnek arról hogy nincs melled.
És nem csak nagymellűeken mutat jól, sőt..
Szerintem ez a ruha nagyon szép volt. A probléma inkább azzal volt, hogy mindenkinek ugyanolyan ruhában kellett lennie.
Egyébként egy push-up melltartó csodákra képes.
Olyan ruhát úgysem tudtak volna választani, ami mindenkinek jól áll és senkinek nincs ellene valamilyen kifogása. Szerintem semmi szemétség nem volt a dologban.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!