Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Mayo Chix ruhái csak szerint...

A Mayo Chix ruhái csak szerintem nem valók a gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Sokadjára látok olyan bejegyzéseket, hogy 12-13 éves kislányok írják, hogy ezt a márkát veszik. A Mayo Chix eleve nem is gyárt gyerek méretet és szerintem nagyon nem is nekik való a nőies fazonokkal és sokszor merész kivágásokkal.

Én 20 múltam és ezt a márkát hordom, de a többi ismerősöm is mind túl vannak a 20-on, akik ilyet hordanak. Az még belefér, hogy 15-16 évesen ezt hordják, nade 12???

2010. jan. 4. 10:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
én azon jobban kiakadok, amikor x-it márkájú ruciban látok egy tizenakárhány éves csajszit, na az a márkát kifejezetten erősnek , sőt inkább kicsit kurv@snak ítélem meg. a mayo detto ugyanez, csak egy fél fokkal szolidabb az x-it -nél
2010. jan. 4. 12:30
 2/22 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem nagyon voltál az elmúlt években Mayoban, mivel ott mostanság inkább a felnőttes pulcsik, tunikák, nőiesre szabott ruhák vannak. Az X-it meg eleve nem utcai ruhának készült...megértem ha azon kiakadsz.
2010. jan. 4. 13:05
 3/22 anonim ***** válasza:
49%

mayo chixet senkinek nem kéne hordania annyira gáz :D:DDD

bershka, pull&bear, zara, mango, h&m itt kell vásárolni

2010. jan. 4. 13:26
 4/22 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem sem valók nekik. De én 20 évesen se veszem fel, szóval szerintem... hát hagyjuk inkább, hogy kinek való :)))

De igazad van, szerintem is túl sokat mutat egy ilyen fiatal lánynál, túl merész neki. Ami az ő esetükben nem szexi inkább szánalmas és nevetséges még.

2010. jan. 4. 13:40
 5/22 anonim ***** válasza:
83%
én a viván szoktam nézni a VIVA Trend-Divattippek-ek és ott ugye mindig a mayo chix üzletbe vannak és ott öltöztetik.hát nekem mindig szokott tetszeni 2-3 ruha azok közül amiket felvesznek.:)sajnos nálunk már nincs mert bezárták kül biztos vennék egykét ruhát.viszont néhány darab elég drága azért...hát én is csak 14éves vagyok,akkor most ez olyan nagy gáz?:D
2010. jan. 4. 16:00
 6/22 anonim ***** válasza:
72%
na igen. mayo chix ruhát tényleg nem kéne senkinek se hordani. azok nem is ruhák, csak nagyon drága rongyok.
2010. jan. 4. 16:22
 7/22 anonim ***** válasza:
47%

utálom a mayo chixet..

nemhgy 12nek nemvaló 16nak sem.

2010. jan. 4. 16:43
 8/22 anonim ***** válasza:
41%

Nem nem kislányokra való...r!bancokra... :D

Az iksztí vagy mi, az is. :D

Brutálisan rusnya... Oo

2010. jan. 4. 20:02
 9/22 anonim ***** válasza:
38%
én a New Yorkerre esküszök.Jól néznek ki,és ahoz képest hogy márkásak nem drágák.NYer(L):D
2010. jan. 4. 20:46
 10/22 anonim ***** válasza:
0%
13: 26-os jól mondja :)
2010. jan. 4. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!