A Mayo Chix ruhái csak szerintem nem valók a gyerekeknek?
Sokadjára látok olyan bejegyzéseket, hogy 12-13 éves kislányok írják, hogy ezt a márkát veszik. A Mayo Chix eleve nem is gyárt gyerek méretet és szerintem nagyon nem is nekik való a nőies fazonokkal és sokszor merész kivágásokkal.
Én 20 múltam és ezt a márkát hordom, de a többi ismerősöm is mind túl vannak a 20-on, akik ilyet hordanak. Az még belefér, hogy 15-16 évesen ezt hordják, nade 12???
Sziasztok!
Nos,én 17 éves lány vagyok,nem nagyvárosban élek,és itt 1 olyan üzlet van,ahol Mayo-t árulnak.
Nem akarok nagyképűnek tűnni,de nekem rengeteg mayo-s ruhám van,amikkel nincs semmi gondom. Szerintem stílus kérdése,hogy ki milyen darabokat vállal be. Én szeretem a kivágott darabokat is,és a szolidabbakat is.Nem tartom cigányosnak,sem csicsásnak.
Meg ha annyira szar lenne,hogy senkinek sem lenne szabad felvennie,akkor pl Adán miért mindig olyan van??
No,mindegy...Mindenkinek pénztárca kérdése,de én nem tartom rossznak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!