Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Mayo Chix ruhái csak szerint...

A Mayo Chix ruhái csak szerintem nem valók a gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Sokadjára látok olyan bejegyzéseket, hogy 12-13 éves kislányok írják, hogy ezt a márkát veszik. A Mayo Chix eleve nem is gyárt gyerek méretet és szerintem nagyon nem is nekik való a nőies fazonokkal és sokszor merész kivágásokkal.

Én 20 múltam és ezt a márkát hordom, de a többi ismerősöm is mind túl vannak a 20-on, akik ilyet hordanak. Az még belefér, hogy 15-16 évesen ezt hordják, nade 12???

2010. jan. 4. 10:26
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
75%

Sziasztok!

Nos,én 17 éves lány vagyok,nem nagyvárosban élek,és itt 1 olyan üzlet van,ahol Mayo-t árulnak.

Nem akarok nagyképűnek tűnni,de nekem rengeteg mayo-s ruhám van,amikkel nincs semmi gondom. Szerintem stílus kérdése,hogy ki milyen darabokat vállal be. Én szeretem a kivágott darabokat is,és a szolidabbakat is.Nem tartom cigányosnak,sem csicsásnak.

Meg ha annyira szar lenne,hogy senkinek sem lenne szabad felvennie,akkor pl Adán miért mindig olyan van??

No,mindegy...Mindenkinek pénztárca kérdése,de én nem tartom rossznak!!!

2010. aug. 9. 23:51
 22/22 anonim ***** válasza:
26%
Utolsó, kit érdekel, hogy Adán MCh. van? Nem Viva TV-n kéne szocializálódni. Különben is Adán azért van MCh, mert azt kell neki felvenni. Nézz utána az üzletpolitika-reklám-szponzor viszonynak, most nem írom le.
2010. aug. 10. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!