Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Mayo Chix ruhái csak szerint...

A Mayo Chix ruhái csak szerintem nem valók a gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Sokadjára látok olyan bejegyzéseket, hogy 12-13 éves kislányok írják, hogy ezt a márkát veszik. A Mayo Chix eleve nem is gyárt gyerek méretet és szerintem nagyon nem is nekik való a nőies fazonokkal és sokszor merész kivágásokkal.

Én 20 múltam és ezt a márkát hordom, de a többi ismerősöm is mind túl vannak a 20-on, akik ilyet hordanak. Az még belefér, hogy 15-16 évesen ezt hordják, nade 12???

2010. jan. 4. 10:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
Kezdjük azzal, hogy a MCh-t eleve nem vesz fel jóízlésű ember...
2010. jan. 4. 21:54
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
hát kérdező, ezt rendesen megkaptad :D
2010. jan. 4. 22:07
 13/22 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom, ezek szerint nulla az ízlésem, de sok ruhát vettem onnan már és mind szép és ízléses...nem tudom mi lehet a gond egy sima sötétlila galléros hosszú ujjúval. Szerintem ne csak a kirakat előtt álljatok meg és a latex cuccokon szörnyülködjetek (mert azok tényleg nem túl ízlésesek), hanem menjetek be és nézzétek meg a pulcsikat és felsőket. Nem tudom mi velük a gond. Semmivel sem rosszabb mint a New Yorker, vagy a Bershka (na ez abszolút no komment az előzőnek), vagy bármelyik női ruhaüzlet.

Nem azt mondom, van olyan ebből a márkából ami túlzás és sose venném fel, meg hülyén néz ki és tényleg ribis, na de a ruhák 81 %-a jól néz ki és viselhető.

Amúgy köszi hogy nem a kérdésre válaszoltatok. :) Azokat lepontoztam. És nem a negatív vélemény, hanem az off miatt.

2010. jan. 5. 14:18
 14/22 anonim ***** válasza:
48%
anyádat is pontozd le :) a bershka meg a legjobbak között van... nincs rá pénzed? bocs. emiatt meg nem kéne besértődni :D többen írták hogy mayo csik nemhogy gyerekeknek, de senkinek nem valók ergo neked sem kellene ott vásárolni... ha utcán meglátnak, nem látják a belsődet. külső is fontos. a batár MAYO CHIX felirat meg taszít :D nagyon!
2010. jan. 5. 18:23
 15/22 A kérdező kommentje:
Anyám nem írt ide. :) Van rá pénzem, Mayo se olcsó, de én is ugassak be neked, mert szerintem ott vannak szar cuccok? Hagyjál már...vásárolj ott, ahol jól esik...és nehogy már Te mondd meg hogy mit vegyek fel és mit ne...
2010. jan. 5. 18:34
 16/22 anonim ***** válasza:
45%

Látod hogy Neked is szarul esik ha már belepofzik h Te mit vegyél fel?

Na Én 14 ves vagyok,és Te se mondd meg h mit vegyenek fel a 14 evesek,mert szinte csa mayo chixes,zarás,pull&bear-ea,bershkás,retros,es replay cuccom van..

Tese monddme mitvegyünkfel. ha nemteccik nenézzed.

2010. jan. 6. 20:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Látom a normális válaszolók kihaltak. :) Ez van....
2010. jan. 6. 21:09
 18/22 anonim ***** válasza:
48%
az utolsó megmondta
2010. jan. 7. 16:46
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
szép szép...de k*va drága.... kb 1 felsőm van onnan mert az annyira tetszett h nem bírtam otthagyni....azóta be se megyek abba a boltba :D
2010. jan. 8. 15:53
 20/22 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is nagyon tetszenek az ottani dolgok. Oké, vannak rikító ribancos cuccok is, de vannak szépek és jó minőségűek is. Nekem is van onnan nadrágom, fölsőm is. Szeretem őket...

A többi említett márka is jó, de nem ítélem el a Mayo-t sem, meglepődök mennyire buta emberek írogatnak ide. ... O___o

2010. jún. 16. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!