Szerintetek ez szemétség lenne? Többi lent
elhatároztam,hogy télre olyan csizmát akarok venni,aminek ilyen bundás a szára :)
erre bakker,mivan?! az osztálytársam is olyat vett...
szerintetek szemétség lenne,ha nem pont olyan,de hasonló szőrös-csizmát vennék? csakmert az a csaj olyan,hogy pl tesi órán látta,hogy egy másik lánynak is pumás gatyája van,és neki is olyan volt,ezért megtépte az öltözőben,hogy mit képzel magáról,hogy olyan gatyát vesz,mint ami neki van?!
szerintetek kéne emiatt aggódnom vagy vehetek olyan csizmát amit kinéztem?
Hát elég idegbeteg lehet az a csaj... Milyen jogon szól bele, hogy kinek milyen cucca van? Semmi köze hozzá... :S
Szerintem ha hasonló csizmát veszel, azzal nem lehet gond, csak valamiben nagyon térjen el, mondjuk más legyen a színe, vagy a formája, vagy a szőrme rajta... Nehogy gond legyen azzal a lököttel... De egyébként vicces, hogy egy ilyen miatt nem vehet az ember azt, amit akar... Mindenesetre ha mégis "bántana" a hasonló csizma miatt, akkor valakinek szólni kell, mert az nem normális :S
Mondjuk én ezt az öltözködés kategóriába tettem volna... :D
Hány évesek vagytok?
Most komolyan...azt a csajt fel kellett volna pofozni.Mi az,hogy széttépi másnak a ruháját.
Most ők is verjék szét egymás autóját vagy mi?
köszi a válaszokat :)
akkor veszek majd olyasmit,úgyis holnap megyek nézelődni :))
amúgy tényleg idegbeteg...xD
jah és öltözködés....igen,azt nem vettem észre :'D de mindegy :)
13:59 nem a ruháját tépte szét,hanem a másik csajnak a haját :S
de egyébként 13 évesek vagyunk
hahha úristen:D mi az hogy "ezért megtépte az öltözőben"??
Amúgy szerintem is vegyél olyan csizmát amilyet akarsz. Én tuti olyat vennék ami tényleg tetszik, és egyáltalán nem foglalkoznék azzal a csajjal.:) A többiek szerint nem gáz ez a csaj?!:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!