Szerintetek is szemétség 7. osztályos gyerekeknek pánt nélküli táncruhát bérelni?
Figyelt kérdés
Tavaly pánt nélküli keringőruhát béreltek, pedig csak 7. osztályos voltam. Mindenkinek volt melle, csak nekem meg néhány gyereknek nem, és úgy néztem ki, mint egy hülye, mert teljesen lapos volt a ruha.szerintem ez akkora szemétség volt
ilyen volt
Brr
14/L
2011. jún. 12. 11:08
11/15 anonim válasza:
A pántnélküli épphogy a kismellűeknek áll jól. Amúgy a megoldás pántnélküli melltartó.
12/15 anonim válasza:
a pántnélküli ruhák direktz úgy vannak csinálva, h ne látszódjona dekoltázs semennyire se látszódjon, így alá felvehetsz egy szivacsos push up-ot és olyan mintha a tiéd lenne....
13/15 A kérdező kommentje:
nem feltuno, hogy egy nap alatt b-s mellem nott
2011. jún. 12. 23:48
14/15 anonim válasza:
És mi az a baj hogy látják hogy push-up van rajtad? Semmi.
És a b-s mell nem is kicsi, tök átlagos, főleg egy hetedikesnek.
15/15 A kérdező kommentje:
pontosan nem kicsi, úgyhogy elég látványos, egyik napról a másikra.
2011. jún. 13. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!