Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 éves vagyok, hogyan vegyem...

14 éves vagyok, hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy engedjék a fültágítót?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 22:23
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
egykorú vagyok veled szóval nemkell beszólogatni majd a többi válaszolónak hogy mit akarok meg leb*szni hogy én ebbe nem látok bele. köszi előre is.. szóval nekem szüleim alapjáraton ellenzik az ilyen dolgokat gondolom azért mert az ő korukban nem volt szokás,divat stb. de leültem beszélgettem velük megkértem őket hogy hadd próbáljam ki. faterom örült, hogy őszinte voltam vele ő nem is győzködött. anyum más tészta volt ő sokáig próbált lebeszélni, hogy mennyire fáj, nembiztos hogy benől satöbbi. végül őis belement. emlékszem ő vette az első és az utolsó fültágítómat ami kemény 4 milliméteres a mai napig megvan. de nem ez a lényeg mert nem ezt kérdezted... szóval én őszintén leülnék beszélgetni velük és megkérném őket szépen hadd próbáljam ki(pont ahogy tettem:D:D). az megint más tészta hogy azóta kivettem és fullon bánom az egészet mert nekem az a 4 mili sem szűkült össze teljesen pedig fél éve nincs bent... szal nagyon fülfüggő is. én nemcsináltatnék a helyedben de ha nagyon szeretnéd hajrá;) remélem segített!
2010. aug. 8. 23:25
 32/35 anonim válasza:

Szinén 14 éves vagyok,lány.Elmesélném az én sztorimat.Körülbelül 1 éve kezdtem el érdeklődni a tágítók iránt.Tetszettek,és elhatároztam,hogy később szeretnék is.Egy évet bírtam,és most először vetettem fel az ötletet.Anyámnak először nagyon nem tetszett az ötlet,azt hitte,hogy hirtelen jött az egész.Rossz napja is volt egyébként.Úgyhogy rá is hagytam,másnap megpróbáltam még egyszer.Leültettem és nagyjából ezeket vázoltam le neki;

- Régóta szeretném,de csak most érzem azt,hogy talán belemennél.

- Nem szeretnék nagyot,csak akkorát,mintha egy nagyobb fülbevaló lenne.

- Hosszú hajam miatt nem érdekel ha nem látják,nekem TETSZIK és kész.Nem mások miatt hordanám.

- Ha úgy alakulna,hogy egyszer megunom,elég nagyról is képes összeszűkülni.

- A tágítása nem feltétlenül fájdalmas,óvatosan,türelmesen bánok vele.

- Mindent tudok róla,mit-hogyan kell,utána olvastam,megérdeklődtem.

- Drágának sem drága,főleg ha itthon csinálom a tágítást.

Ezenkívül mutattam neki képeket kicsi,és szép tágítókról.Aztán azt sikerült vele elérnem,hogy alszik rá egyet-kettőt,és akkor megbeszéljük.Úgy éreztem meglepődött,hogy milyen éretten,értelmesen elmagyaráztam ennek a lényegét,és jó érveim voltak.Bátyám hoz nekem kölcsönbe csigát,és el is kezdem,ahogy anyum beleegyezik.Egyébként most egy körző fém vége van a fülemben(valamivel vastagabb mint a sima fülbevaló lyuk),amiről anyu is tud,mutattam neki.

Röviden,tömören: Érvelj helyesen,legyél határozott,ne vágj pofákat,ne szólj vissza,kérd szépen hogy hallgasson végig.Tehát viselkedj éretten,hogy lássa nem gyermeki 'fellángolás' az egész.

14/L | Jenni.

2010. nov. 18. 22:24
 33/35 anonim válasza:

Már elnézést. A testmódosítást ne említsük a kábítószerekkel és a különböző romboló anyagokkal egy lapon. Az ő teste, azt csinál vele amit akar. Szülei se fékezhetik sokáig, ha igazán vágyik rá és akarja meg fogja csinálni.:)

Nem ettől lesz rossz ember. Se utolsó buta dinnye.

2011. júl. 10. 15:14
 34/35 anonim válasza:
Engedték végül?
2012. júl. 30. 01:47
 35/35 anonim válasza:
Nem válaszolnátok a kérdésre?Ha neki tetszik had csak már.Plisz
2018. nov. 30. 22:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!