14 éves vagyok, hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy engedjék a fültágítót?
22 éves vagyok, most volt 18mm-es tágítóm, de kivettem, mert már ku.vára idegesítő, hogy ma már egy kis 12!!!éves kis beképzelt takony kölyök is fültágítózik, mert az olyan "menő" meg a legjobb: "cuki" !!!!
hogy rühellem a mai kölyköket, sokat képzelnek magukról és a szüleik meg mindent megengednek nekik!szerencsére ebben az esetben ezekszerint nem:)
de téged miért érdekel az h kinek van és kinek nincs.?
nincs korlátokhoz kötve h viselheti-e v sem.
ennyi erővel abból a szar köldök piercingből is csinálhatnánk cirkuszt h minek hord 40év fölött olyat 1 nő.
engem nem érdekel h kinek van meg kinek nincs. azért van h kielégítsen 1es igényeket.
a 12éveseknek meg azért van mert olyan társaságban vannak és látják h a nagykorú bnőiknek v paliknak ban hát nekem miért ne lehetne gondolja magában.
Én is 14éves vagyok..
Nekem faterom engedi,sőt Ő fizeti majd..
Anyum viszont teljesen kiakadt mikor előálltam az ötlettel h tágeszt akarok..azt mondta h kivág otthonról.
Ugy döntöttem h nem is fogom elmondani neki h lesz,mert azt sem tudja hogy néz ki,ugysem veszi majd észre.
Am szüleim elváltak, igy lehetséges h az egyik tudja,másik nem. Apa meg nemszól anyának..
Am anyánál lakom.. :D
éncsak elkezdtem tágítani magamtól, mert kb 2-3 éve láttam olaszba. :D
anyunak csak annyivolt a kifogása, hogy minden szart beleraktam.aztán valahogy a 12eset sikerült elfogadnia. bármég nemlátta a 16ost xd
éseznem azért van,mert anyu ilyen engedékeny vagy apu. sőt kifejezetten utálják a piercingjeimet meg a tágeszt.de tudják,hogy egyszer vagyok fiatal, és úgysem tudnak ellene semmit tenni (:
14/L
szia én 13éves lány vagyok és 8mmes a fülem.
apukám nem tud róla.pedig bátyámnak 12mmes van:D
én csakúgy elkezdtem tágítani nem tudom mi volt már akkor:D
szia(:
szerintem gondold át a helyzetet. mennyire szeretnéd, nem fogod-e megbánni, viselni fogod-e akkor is, ha már nem divat, stb. én is mind mind átgondoltam ezt, és azután kezdtem csinálni csak, hogy biztos lettem benne, ez kell nekem.
a szüleidet meg meg lehet érteni, csak féltenek. de tájékoztathatod őket, hogy össze is mehet akár, ha megunod és kiveszed, hogy óvatosan csinálod és nem kapkodsz, akár fizeted zsebpénzből. ha neked tényleg ez kell, és ők látják is rajtad, hogy nem hirtelen felindulás, akkor szerintem meg fogják engedni. ha pedig tényleg egy ötperces ötlet volt, akkor nehogy csináltass... azért, hogy fél évig benne legyen a füledben, semmi értelme.
sok sikert, remélem, megengedik(:
14/L 12mili
13/L
Nekem személyszerint nem is tudják h van nem azért mert nem figyelnek rám hanem mivel hosszú a hajam nem látják.De ettől függetlenül ha úgy látom h meg engednék már megmutatom nekik:) 10mm-nél járok de lessz ez még nagyobb is és mielőtt bárki is letámadna h menőzésből meg stb. Hanem azért mert:
-Tetszik
-ezzel különítem magam el az osztálytársaimtól és a baráti kröm nagy részétől(bizonyos okok miatt)
-már 2-3 éve elhatároztam h megcsinálom de még csak "most" értem el arra a pontra h megcsinálom ...
De lehet ne elsőként az én példámat kövesd (nagyon nagy a lebukás veszélye:D)
utolsónak (21:08). hallod majd persze 10 évesen fültágítót akartál. hallod azért ez vicces :D 10 évesen drágám te még papíron számoltál kb.
17/L
Ez undorító, közröhelyes, idiótáknak való.
Agytágítót használjatok inkább.
habár tudom, hogy nem mai ez a téma, de mindenképpen "kötelességemnek" érzem, hogy beleszóljak. egyszerűen nevetséges és teljesen konzervatív, általánosító felfogásban élnek Magyarországon az emberek -sajnos. Én fiú vagyok, most 16 éves, és másfél éve van fültágítóm. Először csak egy 7 millis, aztán időközben a másikat kihúztam 12-re, és ÉN SZERETEM, nekem TETSZIK, de legfőképpen ÉN HORDOM(!). és nem érdekel, hogy kinek van és kinek nincs, én szeretek ezzel különbözni másoktól, pedig higgyétek el nekem, az eszemmel is tűntem már ki jónéhányszor, bizonyítja ezt egy rakat oklevél és emléklap különböző versenyekről. logikus gondolkodásom van, és nem bántam meg egyik fülemet sem. a "jóhogy nem piálsz meg drogozol" kommentelőnek pedig üzenném, hogy egyszer sem rúgtam még be (nem mondom, hogy nem iszom keveset), slukkokból összetéve legfeljebb EGY szál cigit szívtam, és sosem nyúltam kábítószerhez, de a gondolata sem vonzz. ez az igazán szánalmas, nem a testmódosítás. persze nekem is fáj kis p.csákon ilyeneket látni, de két 13 éves között is van különbség. szóval én azért szeretek különbözni másoktól. :)
amúgy már biztos túl vagy a témán, kedves 13 éves lány, de kezdd el, pénzedbe nem kerül nagyon, még 8-10 milliig simán kihúzhatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!