Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 éves vagyok, hogyan vegyem...

14 éves vagyok, hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy engedjék a fültágítót?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 22:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
66%
Angyalkam neked agytagito kellene, nem ez a marhasag! Tanulj inkabb, azzal tobbre mesz. Most meg nem hiszed el, de majd meglatod. Ezt a butasagot pedig azonnal felejtsd el. Sehogy se vedd ra a szuleidet.
2009. márc. 29. 03:20
 12/35 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem csináltasd meg titokban úgy a legegyszerűbb.

Ha én lennék az anyád szerintem sírva fakadnék, az én fiam remélem nem lesz ilyen buta..........de ez már magánügy.Szóval csináltasd meg titokban úgy lesz a legkevesebb veszekedés.

2009. márc. 29. 09:51
 13/35 anonim ***** válasza:
95%

De az a baj vele h nem lehet eltitkolni gondolom nincs hosszúhaja kiengedve v hasonlók.

mert nagyon látszik nem lehet elrejteni.

és ha meglátják még kaphat is érte. amit nem szeretne gondolom ő se.

2009. márc. 29. 10:30
 14/35 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj,nem kioktatásból mondom de ez akkora baromság...

14évesen hova akarsz te ilyeneket?Jóhogy nem drogozol,piálsz stbstb...Hova tart ez a világ???:S A szüleid valószínűleg azért nem engedik,mert féltenek,és azt gondolják,hogy majd átgondolod!Teljesen igazuk van,gondold végig ha most megengedik és megcsináltatod,de változol,lehet,hogy 2év múlva már nem is fog tetszeni...Akkor mit csinálsz?

Én sem engedném a szüleid helyében!

Üdv.: 14/L

2009. márc. 29. 10:57
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

kérj hamis fültágítót, az ilyen:

[link]

feltételezem ezzel semmi gondja nem lenne a szüleidnek. most úgyis csak divatból csináltatnál, arra meg ez tök jó és nem is maradandó. majd ha idősebb leszel és akkor is szeretnél akkor hajrá.

2009. márc. 29. 14:00
 16/35 A kérdező kommentje:
oké..köszi mindenkinek!
2009. márc. 29. 16:18
 17/35 anonim ***** válasza:
88%
Megmondaná nekem valaki, hogy miért jó egyáltalán a fültágító? (persze azon kívül, hogy divatos, trendi, "mindenkinekezvannekemislegyen", meg tetszik...)
2009. márc. 29. 22:50
 18/35 anonim ***** válasza:
21%

Nincs olyan h miért jó.

mindenkinek mást jelent a viselése.

én így mutatom ki "részben" h bírom a fájdalmat.

2009. márc. 29. 22:57
 19/35 anonim ***** válasza:
34%

Szio, rám 15 évesen jött ez a mánia..el is kezdtem mivel anyum egészségügyis volt itthon lidokain krém és kellemesen felhúztam 5mmre, és mivel hosszú hajam van a kis kék üveggel senki nem foglalkozott :) aztán elfelejtettem és felkötöttem a hajam na akkor volt aztán balhé, hogy vegyem ki meg milyen ronda vagyok így mutass egy olyan hírességet akinek van tágítója és így tovább. nem volt mit tenni, kivettem. Nem telt el 3 nap és olyan szinten visszament a fülem, hogy anya még át is szúrta, hogy legalább fülbevalót hordhassak de újra beforrt. most 19 vagyok és még mindig szeretném:) (mostmár anyu is csak rám legyint meg rájött, hogy nem csúfítani akarom magam egyszerűen tetszik) a barátomé 26os volt aztán lehozta 22re mert mondtam, hogy sok. Lányoknál szerintem például a 10 MAXIMUM 15 az amire azt mondom, hogy szép. a dumbó nekem se fekszik se fiúnál se látnál :)

Sok barátnőm anyukája pl észre sem veszi mert néha úgy hordják, hogy 6 mmbe teszik bele a lógós fülbevalót. nagyon dögösen néz ki ;D

puszi és sok sikert

2009. márc. 31. 14:44
 20/35 anonim ***** válasza:
62%

hát szerintem jól gondold át, hogy egyáltalán mér szeretnél, ha van rá értelmes indokot akkor azt még a szüleid is megérthetik, de kétlem h lenne. amúgy meg most úgy érzed h ezzel fogsz megoldani problémákat az életedben és ettől fogod magad jobban érezni, de hidd el lehet h egyszercsak eljön egy pillanat amikor észreveszed h fujj de undorító a füled és h nem mehetsz így egy normális állásinterjúra v mitomén, és pl pénzed nincs levágatni a lógó fülcimpád, meg eleve levágni a cimpát bevarratni, azér elég kellemetlen és gusztustalan folyamat, utána amíg gyógyul, kenni kell, gennyes, meg amúgyis sztem a fülcimpa egy rendkívül szexi testrész amíg puha selymes és nem lóg a földig.

persze ha te télleg biztos vagy benne h ez a személyiséged és önmegvalósításod része, akkor küzdj érte, ha a szüleid látják h hajthatatlan vagy egy idő után feladják, nincs lehetetlen csak nem akarja eléggé általában az ember.

na sok sikert!

2009. ápr. 2. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!