Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 éves vagyok, hogyan vegyem...

14 éves vagyok, hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy engedjék a fültágítót?

Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 22:23
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
91%

Nem azért, hogy kioktassalak, mert mindenkinek szíve joga mit akar csinálni:).

De 14 évesen, hiába tetszik, divatból nem kell fültágítóznod.Utána úgyis egyre nagyobbat tennél bele.Mire felnőtt leszel hidd el, mikorra benő a fejed lágya,nem fog kelleni(most még lehet nem gondolod így de hidd el,hogy egyszer úgy is meg akarsz majd tőle szabadulni).

És ilyenkor már késő lesz, csúnya lesz a füled, lógni is fog az a rész.A cool tv-n láttam egy műsorba,ahol fültágítókról,piercingekről beszélt egy nő, aki ezzel foglalkozik,és mondta, hogy aki egyszer csináltat, az már egyre nagyobbra fogja tágítani.Ha nagyon tág, és kiveteted nagyon csúnya lesz.Nem tudod eltüntetni, csak ha a lelógó részt levágják és össze varják azt az alsó cimpát.Ez nem szöveg,ezt a nő mondta!

Én ugyan így voltam mint te,csak én piercingel.

Megcsináltattam, de mára már kivettem.Ezzel az a jó,hogy nem marad nyoma.:)

Szerintem várj vele.

Ne akarj divatból fültágítót.

Nem akarlak tömegszámhoz sorolni,de egyébként is, a sok 14-15-16 éves kislány azt hiszi, milyen fasza jó stílusú lány,mert van 5 pc-je fültágító miegymás.

na ezért nem kell csináltatni.

Jól gondold át...És gondolj bele, a szüleid jót akarnak azzal, hogy nem engedik.

ja amúgy én 16 vagyok,és tapasztalatból mondom.már nagyon unalmas, ez a divat a 14-15-16 éves lányok köreiben.Sokan azért csináltatják,mert azt hiszik, ettől valakik lesznek.

14 évesen nem hiszem, hogy nem ezért csináltatnád, hanem azért mert neked komolyan tetszene és így akarsz élni,örökre ilyen tágított füllyukkal. Nem bántásból mondom, hidd el.Csak nekem ez a véleményem erről az egészről.

Szia:)

2009. márc. 28. 22:33
 2/35 anonim ***** válasza:
41%

szia. (:

anno 16éves voltam amikor elhatároztam h készen állok 1 tágító viselésére.

muteromnak felhoztam ezt évvége előtt pár hónappal. mondván ha a bizi jó lessz mehetek csináltatni de apád kivág a házból.(kis híján kint kellett aludnom a lépcsőházban na mind1:D)

tudom tanácsolni neked is azt h évvégére ez legyen a kívánságod. hozd fel előtte. h olyan sok srácnak van nekem miért ne lehetne.? meg az se árt ha elmondod mit szeretnél ezzel kimutatni meghogy van e jelentősége.(fontos h ne 1ből több mm-essel kezdj.)

de faterom nagyon kivolt. ki is akarta venni.

nemtom neked mennyire megértőek a szüleid. de én úgymond elvoltam hanyagolva. hugom jobban előtérbe került mindig is.

sok sikert.^^

2009. márc. 28. 22:37
 3/35 anonim ***** válasza:
80%
Sehogy, mert a szüleid helyében én sem engedném.
2009. márc. 28. 22:43
 4/35 anonim ***** válasza:
38%

azisten.

mi a francért vagytok ien maradiak.???

Ő azt kérdezte h vegye rá a szüleit..

Itt és most aki nemtud rendesen segíteni neki. az neis írjon.

És azok a szülők akik nem engednek ien dolgokat mind maradiak. miközük hozzá h mit akar a gyerek. semmit nem érnek el a tiltással. ha akarja megcsináltatja 4év múlva nem mind1 az..?

2009. márc. 28. 22:46
 5/35 anonim ***** válasza:
94%

jaj.

Figyelj, attól egy szülő nem maradi,hogy gondol a gyerekére, hogy mi lesz vele ha ki akarja vetetni és ronda lesz a füle stb.Nekem szüleim például piercinget engednek,de tágítót szerintem pont ezen okok miatt nem díjaznák.Na most maradiak?

Amúgy innen honnan tudnánk segíteni, hogyan vegye rá?

Ő ismeri a szülei reakcióit a dolgokra,és ha tényleg nem engedik, akkor nem tud mit tenni.

2009. márc. 28. 22:50
 6/35 anonim ***** válasza:
96%
(első válaszoló voltam)
2009. márc. 28. 22:51
 7/35 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem baromi gusztustalan, de ha te egy zebratöcskölőre akarsz hasonlítani, akkor csak nyugodtan.
2009. márc. 28. 22:51
 8/35 anonim ***** válasza:
83%
Ja és még annyit, hogy ha meg akarja 4év múlva csináltatni, akkor tegye.Az azért már más mint 14 évesen.De nekem aztán oly mindegy, csináljon amit akar, ahogy neki jó...Csak gondold át mindkét oldalról.
2009. márc. 28. 22:53
 9/35 anonim ***** válasza:
62%

Azért megpróbálta kikérni mások véleményét. h pl nekem h engedték.(bár közel sem volt engedés kérdése elmentem megcsináltattam)

És amikor beül a szalonba ne az legyen benne h most mien jól fog mutatni a fülemben.

Hanem arra h most komolyan akarom ezt.? később nemfogom megbánni.?

Fontos h gondoljon a későbbi évekre.

Én így tettem és aszerint cselekedtem.

most 20mm-es mind2 fülem.

ha idővel úgy adja a helyzet összevarratom és az isten se mondja meg h mi volt ott nekem.

2009. márc. 28. 22:56
 10/35 anonim ***** válasza:
73%
Sehogy, keresd meg rá a pénzt, ez a legbiztosabb. Nekem is volt ismerősöm, aki hordott, igaz, ő nem 14 éves volt, hanem pár évtizeddel idősebb, de ha a szüleid nem támogatják, akkor nem várhatod el tőlük, hogy olyanért fizessenek, amit ők nem látnak szívesen. Ha te megkeresed rá a pénzt, akkor legalább nem vághatják a fejedhez, hogy ők fizették.
2009. márc. 29. 01:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!