Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen órát hordotok,és mi...

Milyen órát hordotok,és mi alapján döntöttetek?

Figyelt kérdés

Nekem olyan kéne,mint amit találtam csak több funkcióval.

De sehol sincs ilyen.

Hiába van pénzem. :/

2023. máj. 8. 11:16
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Kettes!

Tudunk beszélni?

Mutatok párat,és olyan kéne ami 3 az 1-ben mint az instant kávé.

Magyarul megmondva az egyiken van stopper,a másik nagyon szép de azon nincs.

Mondom nem hiszem el...

2023. máj. 8. 12:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Illetve több dolog,csak egyet kiemeltem egy példával.
2023. máj. 8. 12:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy Daniel Klein női órám van. Úgy választottam, hogy nézegettem a plázában az órákat és bele szerettem szó szerint. Gondoltam ne legyen impulzív vásárlás, nem veszem meg. Majd 3 nap után is azt éreztem, hogy szívesen hordanám és illik hozzám. Vissza mentem és elhoztam, azóta is szeretem. De csak mint kiegészítő hordom. Szép, nőies és illik hozzám.
2023. máj. 8. 12:11
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

A mindennapokban egy sima mutatós karóra, mert csak annyira van szükségem, hogy az időt mutassa.

Ha utazom, akkor Apple Watch, mert minden szükséges információ elérek rajta.

2023. máj. 8. 12:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#9: Mert az ember nem állandóan egy irodában vagy otthon van. Itthon rajtam sincs, csak ha megyek valahová vagy melóban, ami nagyon nem irodai.
2023. máj. 8. 13:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy Amazfit GTR 3 Pro okosórám van, igazából a funkciói miatt választottam.
2023. máj. 8. 13:31
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Bering és Olivia Burton órám van, mert nagyon illettek a stílusomhoz, minőségben pedig elégségesek.
2023. máj. 8. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!