Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek, akik nem oltattátok...

Emberek, akik nem oltattátok be magatokat a koronavírus ellen, miért döntöttetek így?

Figyelt kérdés

2021. nov. 12. 19:22
A kérdező szavazást indított:
Már átestem a Covidon.
Alapbetegség miatt nem javasolta az orvos.
Nem bízom egy olyan oltásban, amiből van hatféle oltóanyag.
Nem látom értelmét olyan betegség ellen olttatni magam, amit félévente megkaphatok.
Alapvetően gyógyszer- és oltásellenes vagyok. Félek az oltás mellékhatásaitól.
Fiatal vagyok, életerős, egészségesen táplálkozom és sportolok, ezért fölöslegesnek tartom.
Annyi összeesküvés-elmélet kereng. Nem kizárt, hogy némelyiknek van alapja.
Szerintem ennek a betegségnek a létezése csupán demagógia.
Bízom benne, hogy nem kap el a vírus. Nem érintkezem sok emberrel
Istenre bízom magam. Egyszer valamiben úgyis el kell patkolni.
63 szavazat
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
11%
Mert ostoba birka vagyok
2021. nov. 12. 20:18
 2/41 anonim ***** válasza:
81%
Mert azt mondták én döntök és nem kötelező oltatni. Én pedig így döntöttem.
2021. nov. 12. 20:21
 3/41 anonim ***** válasza:
99%

A 4. hullámnál tartunk ugyebár. Mióta megjelent a Covid, azóta egyszer voltam beteg, még tavaly Márciusban. Elment a szaglásom, nem éreztem ízeket, köhögtem folyamatosan, elég rossz volt. Csináltam gyorstesztet. Negatív. Miután meggyógyultam, csináltattam ellenanyag tesztet. Nem volt ellenanyagom.

Azóta a húgom covidos lett, a munkahelymen az emberek kb. 70 százaléka covidos lett (ki enyhébb, ki súlyosabb tünetekkel), az ügyfelek akikkel kapcsolatban vagyok szinte már mindegyik volt covidos.

Bőven lett volna rá alkalom hogy elkapjam vagy találkozzon a szervezetem a vírussal, sőt, az lenne a csoda ha lassan 2 év alatt nem találkoztam volna vele.

Nem vagyok vírustagadó, látom hogy hányan megbetegedtek, akár meghaltak tőle,beleértve a közvetlen környezetemet is. Oltásellenesnek sem tartom magam, viszont úgy gondolom hogy ezek az oltások még csak kísérleti stádiumban vannak. A hosszútávú hatásukról semmilyen információnk nincs tudtommal, a rövidtávúak közé is mindig kerül be valami új. Arról nem is beszélve hogy van egy fajta ételallergiám. Lehet hogy semmi reakciót nem vált ki, lehet hogy enyhe bőrirritációt vált ki, de lehet hogy anafilaxiás sokk lesz a szervezet válasza az oltásra. Nem tudni ezt sem. Emlékszem, amikor a madárinfluenza volt terítéken, akkor nem kaphattam oltást, pont ezért, de legalább akkor meg tudták mondani konkrétan.

Én ezért döntöttem így.

2021. nov. 12. 22:09
 4/41 anonim ***** válasza:
16%
3: az a baj, hogy a delta ellen egy másfél évvel ezelőtti betegségen átesés már nem nagyon véd.
2021. nov. 12. 22:13
 5/41 anonim ***** válasza:
93%
Mert nem akarok emberkísérlet részese lenni. Jöhet a lepontozás, de a Pfizer 2023-ig tesztfázisban van. Persze le lehet papírotni, hogy már holnap "tesztelt és biztonságos" legyen, de engem speciel nem győz meg. És fiatal férfiként nem túl bíztató az sem, hogy nagobb esélyem van szívizomgyulladást kapni az oltással, mint magába a covidba belebetegedni.
2021. nov. 13. 09:37
 6/41 anonim ***** válasza:
11%
5: ez nem igaz, kb 100.000 pfizeresből 4-nél lesz enyhe szívizomgyulladás (ami aztán elmúlik és kész), míg a COVID ennél sokkal több esetben alakul ki, és gyakran sokkal súlyosabb következményekkel jár. (halál, életre szóló egészségkárosodás stb)
2021. nov. 13. 10:14
 7/41 anonim ***** válasza:
92%
#6 Úgy tudom, fiatalabbak közt ez 1:10000-hez, és az is elég súlyos, ráadásul a semmiért kockáztatnék. Védett sem leszek, belehalni eleve szinte nincs esélyem, a posztkovid hülyeségek meg fél éve voltak divatban. Jelen pillanatban 0,02% a halálozási rátája a vírusnak, világszinten, úgy, hogy beleszámoljuk az eleve félholtakat is, akik az áldozazok szinte egészét teszik ki.
2021. nov. 13. 10:19
 8/41 anonim ***** válasza:
4%
Aki ennyire fél a Pfizertől, mert nem érti a működésének az alapját, az kérjen a másik 5 közül valamelyikből és meg van oldva. De nem, az oltásellenesek ez csak egy kifogás. Úgy sem értenek a témához, nem látják át az összefüggéseket, de valamit ki kell találniuk, hogy miért félnek egy 2 mp-es szuritól
2021. nov. 13. 10:28
 9/41 anonim ***** válasza:
92%
#8 Tudom, ne nézzünk körbe a világban, csak hallgassunk a papo..., akarom mondani szakértőkre. Csak ők értik meg a tanokat.
2021. nov. 13. 10:31
 10/41 anonim ***** válasza:
0%
Végig nézted a sigi tv-n az összes csatornát, a neten az indextől a blikkig mindent, és azt tartod te körülnézésnek a világban? Ez igen :) Gratulálok
2021. nov. 13. 10:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!