Emberek, akik nem oltattátok be magatokat a koronavírus ellen, miért döntöttetek így?
A 4. hullámnál tartunk ugyebár. Mióta megjelent a Covid, azóta egyszer voltam beteg, még tavaly Márciusban. Elment a szaglásom, nem éreztem ízeket, köhögtem folyamatosan, elég rossz volt. Csináltam gyorstesztet. Negatív. Miután meggyógyultam, csináltattam ellenanyag tesztet. Nem volt ellenanyagom.
Azóta a húgom covidos lett, a munkahelymen az emberek kb. 70 százaléka covidos lett (ki enyhébb, ki súlyosabb tünetekkel), az ügyfelek akikkel kapcsolatban vagyok szinte már mindegyik volt covidos.
Bőven lett volna rá alkalom hogy elkapjam vagy találkozzon a szervezetem a vírussal, sőt, az lenne a csoda ha lassan 2 év alatt nem találkoztam volna vele.
Nem vagyok vírustagadó, látom hogy hányan megbetegedtek, akár meghaltak tőle,beleértve a közvetlen környezetemet is. Oltásellenesnek sem tartom magam, viszont úgy gondolom hogy ezek az oltások még csak kísérleti stádiumban vannak. A hosszútávú hatásukról semmilyen információnk nincs tudtommal, a rövidtávúak közé is mindig kerül be valami új. Arról nem is beszélve hogy van egy fajta ételallergiám. Lehet hogy semmi reakciót nem vált ki, lehet hogy enyhe bőrirritációt vált ki, de lehet hogy anafilaxiás sokk lesz a szervezet válasza az oltásra. Nem tudni ezt sem. Emlékszem, amikor a madárinfluenza volt terítéken, akkor nem kaphattam oltást, pont ezért, de legalább akkor meg tudták mondani konkrétan.
Én ezért döntöttem így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!