Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek, akik nem oltattátok...

Emberek, akik nem oltattátok be magatokat a koronavírus ellen, miért döntöttetek így?

Figyelt kérdés

2021. nov. 12. 19:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
20%
Abszolút téves hasonlat, legalább egy jót tálalnál ki
2021. nov. 14. 11:18
 22/41 anonim ***** válasza:
22%

Értem az elképzelést, de nem ezen analógia mentén történik a fejlett országok gyógyszerintézeteinek engedélykiadása.

Az mRNS technológia működik és veszélytelen, már Ebloa ellen oltottak hasonlókkal Afrikában évekkel ezelőtt is.

Itt masfajta a nukelinsav sorrend, és varázsoltak biotechnológiailag, hogy stabilabb legyen (ez volt Karikó Katalin és munkacsoportjànak érdeme).

Ha hasonlatot keresel akkor mondok egyet: sok fajdalomcsillapító amelyeket vehetsz a patikákban ugynevezett NSAID, egy bizonyos módon hat, ha kitalalok egy új ilyet, nem kell évekig tesztelnem hogy vajon nem lesz e tőle két feje annak aki beveszi, vagy nem hal e szörnyet 10 év mulva emiatt, mert ismert a hatásmechanizmus, ismert a veszélytelensége ilyen tekintetben.

2021. nov. 14. 11:23
 23/41 anonim ***** válasza:
83%

19# Hát persze, hogy a Phizer megkapott minden engedèlyt, mert a pènzhatalmi elit ìgy rendelkezett!Mikèppen máskèpp is törtènhetett volna.Ja ès persze azt is engedèlyeztèk, hogy ha bármi bajod lenne az oltásuktòl, akkor mehetsz a problèmáiddal a sòhivatalba! Ezt nem kürtölte a mèdia?Hát persze, hogy nem...

Minden nagyon korrekt ès fasa a Covid körül!Mert bemondta a mèdia!

2021. nov. 14. 19:38
 24/41 anonim ***** válasza:
81%
19, azt azért tudod, hogy nincs ember a földön, aki tudja mi lesz az oltás hatása mondjuk 5 év múlva?
2021. nov. 14. 19:55
 25/41 anonim ***** válasza:
0%
Milyen hatást remélsz egy olyan dologtól, ami pár napig sem időzik a szervezetedben? Pont hiányoztál biosz órán, mikor a transzkripciót és transzlációt tanultátok igaz? azert vagy ilyen s.gg h.lye kedves utolsó?
2021. nov. 14. 20:04
 26/41 anonim ***** válasza:
83%

19# Ne lègy már ennyire naìv!

Azt gondolod, a Pfizert ès azokat akik az egèsz Covid história mögött állnak kicsit is èrdekli a te rendőrsèged meg a tűzoltòságod! Csak a bevètel, a lènyeg!

Azoknak a bizonyos megbìzòknak dollár milliárdjait fekszenek a Covid ügyben.Kifejlesztettek egy ki tudja pontosan mifèle vakcinát, vakcinákat amit egy bizonyos háttèrhatalmi megállapodás után ennyi ès ennyi számban el kell adni!

Ugye nem mondok újat, ha azt mondom a világ összes országa olyan szinten van eladòsìtva, persze tudatosan a pènzelit által,hogy kèsz csoda, hogy egyáltalán müködni tudnak.Szinte minden pènz adòsság, mèg a bankszámláról lèvő is.Fedezetlen pènz!

Persze a világbank, vagy nevezhetjük akárminek tulajdonosai, akik a világ tetejèn ülnek nem engednek!Az adòsságot igenis ki kell fizetni!

Èn nem lennèk meglepődve ha többek között a vakcinaeladások kötelezettsège is köthető lenne ehhez, ès mèg ki tudja mire kèszülnek!

Ezt nem fogod megtudni a mèdiábòl!

2021. nov. 14. 20:05
 27/41 anonim ***** válasza:
Persze, ne is reagálj, úgy sem tudsz :)
2021. nov. 14. 20:18
 28/41 anonim ***** válasza:
13%

Értem, tehát én nem vagyok elég tájékozott. Nemtudom hogy a világkormány összeesküvése az egész, mert ezt a médiából nem lehet tudni, csak gondolom az fb.-ről, vagy összesküves oldalakról…

Na mindegy

Tudom hogy lepontoz a közeg amit itt van, de nem baj még egy utolsót azért próbálok

Nem veszekedni szeretnék, de én tényleg érveket probáltam/próbálok mondani, én tanultam errol az egyetemen 6 évet, alkalmazom az orvostudományt szintén pár éve, nem természetgyógyászatot meg varázslásr, hanem tényleg embereknek adok be gyógyszereket hogy jobban legyenek, vagy ne halljanak meg mondjuk.

Nem vagyok lefizetve háttérhatalom által, és tudom látom értem hogy a vakcina működik.

Elképzelhető esetleg hogy ti tudjátok rosszul és ti vagytok megvezetve azzal hogy teleakolják a fejeteket álhírekkel?

Mert én ezt látom, mindenféle tudományos jártasság nélkül, félinformációk alapján pár óra vagy jobb esetbe pár het kutakodás után mondanak az emberek olyan ítéleteket komplex témákban amihez másnak tobb év tanulás kell.

Sajnálom, de ez rossz tendencia

2021. nov. 15. 18:17
 29/41 anonim ***** válasza:
81%
28 annyira jó lenne, ha igazad lenne, és a világ így működne. De sajnos 26nak van inkább igaza. Ez tény. Ha az orvostudományt említed, csak egy példát írok. Kolléganőmnek nőgyógyászati műtétre volt szüksége. Már megvolt az időpontja. Petefészek cisztája volt. Nem törődött bele, elment egy általad lenézett természetgyógyászhoz (inkább energiagyógyász, bár annyira nem értek hozzá, nem tudom mi a különbség), és mikor elment a kiírt időpontra, az ultrahangon nem találtak semmit. Tudom, hogy erre is majd valamit írsz, hogy biztos valami más miatt tűnt el, vagy tudom is én. De ezzel nem igazán lehet szerintem vitatkozni. Valamint, az orvosok tünetet kezelnek, nem az okokat keresik meg. Nyilván én is szedek néha gyógyszert, ha kell, nem vagyok orvos ellenes, mielőtt ez jönne le, csak tudom, hogy ők nem az okokat keresik, csak felírnak valamit és kész. A gyógyszeripar a beteg emberekből él, az a cél, hogy mindenki gyógyszert szedjen, már minden második reklám a tévében valami gyógyszert hirdet. Valamint az embernek minél több hatalma és pénze van, annál többet akar. Ezt mindenki tudja. Akkor ezek után mért nem tudod elhinni, amit 26os írt? Annyira egyértelmű..
2021. nov. 15. 18:52
 30/41 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem túl egyértelmű, a világ ettől bonyolultabb.

Szép ötlet , hogy a háttérhatalom meg a világbank vezetői egy sötét füstös szobában kitalálják hogy hogy szereznek mégtöbb pénzt, és hogy igázzák le az országokat, de sajnos ez nem ilyen egyszerű.

Továbbra is allítom hogy rendőrség egészsegugy es tűzoltóság kinyírása oltással (vagy mássál) meg ha lenne is ilyen hatterhatalom, nem lenne érdeke, mert mit csinál valaki a pénzével ha ezen szakmák nélkül összeomlik a civilizációnk. Ennek nincs értelme.

Másfelől én orvosként mondom, hogy nem tüneteket próbálunk kezelni, hanem okokat, és sajnos sokszor van hogy a beteg olyan későn kerül hozzánk, mikor már tényleg csak a tüneteket tudjuk kezelni, mivel elotte honapokat vagy éveket töltött mindenféle kuruzsló természetgyógyásznál.

Ez tragédia szerintem, emberek halnak meg így, nálam is, akiknek egyébként lehetett volna segíteni.

És nyilván a gyógyszer jó biznisz

De nem érdeke betegenk tartania téged az orvostudománynak és a gyógyszeriparnak, gondolj bele, ha így lenne elég lenne egy gógyszergyár aki nem áll be a sorba, és valódi gyógymódot kínál, omlana a rendszer, és ez a gyógyszergyár vinne mindent.

Ez sem így működik a valóságban.

2021. nov. 15. 19:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!