Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Emberek, akik nem oltattátok...

Emberek, akik nem oltattátok be magatokat a koronavírus ellen, miért döntöttetek így?

Figyelt kérdés

2021. nov. 12. 19:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tessék, akkor erről mit gondolsz? Nyilván még mindig a gyógyszeripart fogod védeni, de kicsit azért el lehetne gondolkodni ezen.

2021. nov. 15. 19:20
 32/41 anonim ***** válasza:
27%

Kedves 31-es!

Elolvastam. Sajnos ez egy valós helyzet téves és szándékos félremagyarázása.

Valóban jó üzlet a gyogyszer, de betegségek eddig is voltak, és a gyógyszerekkel ezekre próbálnak megoldást találni, nem pedig fordítva.

Az a biznisz ha jobban van a beteg, mert akkor más hasonlóbetegek is megveszik majd!

Azert adunk gyógyszert gyerekenek hogy ne legyen valami szövődményük esetleg egy betegségből felgyógyulva, mert ha csak 100ból 1 nek lenne az is túl nagy ár ha a tiéd az az 1.

Azert adunk felnőttnek hogy hamarabb meggyógyuljon, és egészségesne menjen dolgozni, pörgesse a gazdaságot, ez a biznisz, nem az ha betegen fekszik egy kórházba es az állam fizeti a kezelését… gondolkodjunk :)

A gyógyszerek nagy része pedig valamilyen természetes cucc pl gyógynövény tisztított, koncentrált esetleg feljavított változata.

Azért üldözik sokszor az alternatív gyógyászatot (általában a hatóságok és nem a gyógyszergyárak, bar tudom erre is van összesküvés hogy biztos őket is megvették…) mert jó dumákkal adnak el drágábban hatástalan cuccokat, és ártanak a fogyasztónak…

Ja és nem védem én a gyógyszergyárakat, van velük elég baj, sok dolgot adhatának olcsóbann pl, de ne varjuk a nyakukba a betgségeket.

2021. nov. 15. 19:36
 33/41 anonim ***** válasza:

Hát, én úgy vagyok vele, hogy egyértelműen jó, hogy vannak gyógyszerek, ezt nem lehet vitatni. De van, amire az orvosok nem tudják a megoldást, vagy nem tudják mitől van, és emiatt csak a tünetet kezelik, pedig lehet, hogy még lehetne gyógyítani az adott betegséget, én is így jártam egyébként. Másrészt én a megelőzésben hiszek. Harmadrészt csak hogy egy dokumentumfilmet mutassak a drága gyógyszeriparról.. igen, nem most történt, de megtörtent.

[link]

2021. nov. 16. 07:06
 34/41 anonim ***** válasza:
Erre a filmre is azt mondod, hogy ne varrjuk a nyakukba a betegségeket? Csak akkor válaszolj ha végignézted. És ez igaz történet, gondolom nem akarsz azzal jönni, hogy csak kitaláció..
2021. nov. 16. 07:08
 35/41 anonim ***** válasza:

[link]

...

2021. nov. 16. 14:21
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Szuper!

Én is a megelőzésben hiszek! És hidd el hogy a kollegáim is, így kevesebbet kell dolgoznunk, és jobb az államnak is, nem kell fizetni az ellátást.

És valóban van amire nem tudjuk a választ, ezt nem tagadja senki, vagy aki igen az hazudik. És ha ilyen eset van, en tökre szorgalmazom hogy keressen fel a beteg más lehetőséget.

Nem vagyok onkológus, hogy minden nap halalos rákleleteket adjak ki, de mar kellett nagyon rossz prognozisú diagnózist mondanom betegeknek. Ilyenkor nem azt mondom hogy most pedig üljön le ide vagy feküdjön, nem tudunk rajta segíteni, tessék szépen meghalni, mert ez van a tankönyveinkbe.

Azt mondom hogy én nem tudok ezen segíteni, tudok szenvedést csillapitani, élettartalmat nyújtani, (ez tüneti kezelés igen, de ne becsüljük már alá ha valakinek csillapíthatjuk a tüneteit, és nem kell szenvednie…), de ha egy esetben úgy ítélem hogy gyógyítani nem tudom, akkor nyugodtan probálkozzon alternatív orvoslással vagy amiben hisz.

A baj azzal van ha meg lehetne valakit menteni, de inkabb elmegy mashova, energiagyógyászhoz vagy homeopatához, és meghal. Ezeket az embereket elveszítjük a butaság miatt. Ez nagyon tud fájni, hidd el.

A filmet nem néztem még meg, de megfogom köszönöm, azonban elöjáróban megjegyezném hogy minden ről lehet rossz hangzású és kétes ügyeket feltáró filmet forgatni.

A gyógyszeripar nem szent, de nem is az ördög, sokat segítenek az embereknek. Az oltás pedig biztonságos.

Szép napot! :)

2021. nov. 16. 17:25
 37/41 anonim ***** válasza:
De én nem mondtam olyat, hogy csak természetgyógyász, én is orvosnál kezdtem, nem tudott segíteni, kolléganőm is orvosnál kezdett, műteni akarták, mindkettőnknek a természetgyógyász segített végül. A film pedig tényleg durva, igenis az ördög van amögött aki ezt megtette..
2021. nov. 16. 17:56
 38/41 anonim ***** válasza:
Akkor nincs is olya nagy vita közöttünk. :D
2021. nov. 16. 18:55
 39/41 anonim ***** válasza:
47%
Arról, hogy te félre értesz, nem tehetek, egyértelműen kellenek az orvosok és a gyógyszerek, csak vannak ezek az esetek, mint ami a filmben is például.. 2 szóban leírhatom, igaz már régen láttam, pontosan nem emlékszem, de valamilyen betegségre kitaláltak egy gyógyszert, aminek a fő összetevőjét emberek véréből vették, ellenőrzés nélkül. Nyilván volt az emberek közt aids-es, stb, és emiatt sokan megfertőződtek, akik bevették ezt a gyógyszert. Ez egy dolog, oké, rájöttek. És mit tettek?? Semmit! Eltitkolták, nem vonták vissza a forgalomból azokat a gyógyszereket, amik nyilvánvalóan fertőzöttek voltak. Rengeteg ember betegedett meg. Ez mi? És értem, hogy nem most történt, de azért nem is annyira régen.. és az emberek nem változnak, a pénzért mindenre képesek, simán eltitkolnak ilyen dolgokat! Akkor ezek után hogy higgyem el, hogy ez a mostani oltás például biztonságos? Nem feltétlen a létrehozók rosszakarata miatt, hanem itt is előfordulhat bármi, amit még ők sem tudnak, de esetleg menet közben kiderül, csak épp elfelejtik közölni.
2021. nov. 16. 19:10
 40/41 anonim ***** válasza:
Még nem olttattam be magam, mert még nem jelent meg olyan vakcina, amiben megbíznék.
2021. nov. 21. 14:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!