Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az baj ha valaki ki nem...

Az baj ha valaki ki nem állhatja a takarítókat és idegesítőnek tartja őket?

Figyelt kérdés
márc. 17. 08:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%

Ha ezt bármilyen módon kifejezi, akkor baj.

Szerintem tök jó, hogy valaki bevállalja ezt a munkát.

márc. 17. 09:04
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
Igen, az. Szükség van a munkájukra, de ha annyira útban vannak, takarítsál magad.
márc. 17. 09:12
 3/17 Kései Sirató ***** válasza:
86%
Baj.
márc. 17. 09:14
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Igen, főleg, ha ennek hangot ad, és látványosan kifejezi a nemtetszését feléjük.
márc. 17. 09:16
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Ha kiküldöd mondjuk a vécéből mondván,hogy zavar a jelenléte;de helyette kitakarítod te magad az egészet,akkor nem baj.Talán még örülni is fog neki.
márc. 17. 09:20
 6/17 anonim ***** válasza:
84%

Eléggé szűk látókörről és belső bizonytalanságról árulkodik.

Én a saját tulajdonú cégünknél egy hasonló stílusban vélekedő kollégának elmagyaráztam, hogy pedig a takarító is ugyanúgy fontos ember, mint akár a vezérigazgató. Ha a takíró nem lenne, megenne mindent a kosz a szemét, a takarító az az ember, akinek a mindig friss, "haboşšŝ baboşšŝ" tisztaságot és jó közérzetet köszönhetjük az épületben. A céges összeröffökön a takarítónő is ugyanúgy megbecsült vendég volt, mint a többi irodista vagy a termelésben dolgozó munkatárs.

Azt én sem szeretem, ha mondjuk egy takarító túljátssza a szerepét és udvariatlan stílusban beszól, hogy most mosott fel, ne járkáld össze, de ha normálisan, jó szándékkal kommunikál, akkor semmi baj. Én megbecsülöm a munkájukat intézményekben, plázában is, nem járom össze a friss munkáját.

márc. 17. 09:25
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Baj, de az még nagyobb baj lenne ha a takarókat nem bírná, mert annak olvastam először.
márc. 17. 09:31
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
Igen, baj. Inkább örülnél, hogy valaki elvállalja ezt a munkát és nem neked kell tisztán tartanod a környezetedet, ami az egyik legfontosabb dolog. Az én munkahelyemen kifejezetten szimpatikusak a takarítók. Nyilván tőlük is elvárható a normális és tisztelettudó hangnem, de ezt ők is megérdemlik. Ugyanúgy ott dolgoznak, mint te, ugyanúgy részei az ottani világnak.
márc. 17. 09:46
 9/17 anonim ***** válasza:
45%
Volt egy takarító a munkahelyen, aki munkaidő befejezése előtt 10 perccel mosta fel a folyosót, na az idegesítő volt, de a takarítókkal magukkal nincs bajom, sőt. Mindig is igyekeztem jóban lenni velük, csak mert tudom, hogy sokan nem becsülik meg őket. Pedig fontos munkát végeznek.
márc. 17. 10:03
 10/17 Justinianus ***** válasza:
50%
Én imádom, egész nap várom őket. Amikor hallom, hogy húzzák a kocsijukat a folyosón du. 3 után (olyankor kezdik az irodák takarítását) én már húzok is haza. :)
márc. 17. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!