Az baj ha valaki ki nem állhatja a takarítókat és idegesítőnek tartja őket?

Ha ezt bármilyen módon kifejezi, akkor baj.
Szerintem tök jó, hogy valaki bevállalja ezt a munkát.

Eléggé szűk látókörről és belső bizonytalanságról árulkodik.
Én a saját tulajdonú cégünknél egy hasonló stílusban vélekedő kollégának elmagyaráztam, hogy pedig a takarító is ugyanúgy fontos ember, mint akár a vezérigazgató. Ha a takíró nem lenne, megenne mindent a kosz a szemét, a takarító az az ember, akinek a mindig friss, "haboşšŝ baboşšŝ" tisztaságot és jó közérzetet köszönhetjük az épületben. A céges összeröffökön a takarítónő is ugyanúgy megbecsült vendég volt, mint a többi irodista vagy a termelésben dolgozó munkatárs.
Azt én sem szeretem, ha mondjuk egy takarító túljátssza a szerepét és udvariatlan stílusban beszól, hogy most mosott fel, ne járkáld össze, de ha normálisan, jó szándékkal kommunikál, akkor semmi baj. Én megbecsülöm a munkájukat intézményekben, plázában is, nem járom össze a friss munkáját.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!