#10 Bocsi pubi, gondolom ez egy fideszezés akart lenni? Mert akkor nagyon mellélőttél. Pártállástól függetlenül, minden egyes médium úgy akarja beállítani a jelen helyzetet, mintha ez a világ vége lenne. De ha bepötyögöd az általad választott ország nevét + covid, láthatod, hogy valami nem jön ki a matekkal. Remélem segítettem, és további kellemes rettegést kívánok.
2021. nov. 13. 10:58
12/41 anonim válasza:
Nem, itt egyedül te fideszezel, én nem politizálok. Csupán rávilágítottam, hogy vannak ilyen lúzerek, akik csak a tv-ből meg az internet szennylapjaiból tájékozódnak, és azt hiszik, hogy egy kutatóbiológust pubinak neveznek, az mennyire fancy :) röhejes így kívülről látni, hogy a sok fotelharcos műkörmös, bolti eladó, autószerelő stb. mennyire szánalmasan ragaszkodik a tévképzeteihez, mert a Dunner-Krunner skála azon lépcsőfokán állnak, mikor semmit sem értenek a témához, ezért magabiztosan állítják a f.szsagaikat, mert azt hiszik az a valóság :)
Szerintem ne égesd magad tovább pubika, ez a pár komment is elég volt ahhoz, hogy mindenki lássa, gőzöd sincs a témához
2021. nov. 13. 11:06
13/41 anonim válasza:
#12 Jólvan, öcsi. Irány vissza redditre vagy amelyik homoszexuális társkeresőre. Gondolom rád, felvilágosult gondolkodóként (mert nyilván az vagy, nehogy már pont te legyél a hülye) nem hat a Dunning-Kruger hatás. Köszi a szakértői véleményed, megyek is összeszarni magam a szezonális influenzától, meg majd a lélegeztetőn könyörgök az oltásért. Már csak félmillió évet kell várnom, hogy egyik szezonban ennyire leterítsen a lábamról, már ha idióta műkörmös/kőművesként olyan hülye vagyok, hogy a statisztikákat nézem a facebook jírek és TV helyett. XD
2021. nov. 13. 11:14
14/41 anonim válasza:
"ENYHE szívizomgyulladás"
"elmúlik"
Te sem tudod miről beszélsz🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️
2021. nov. 13. 13:10
15/41 anonim válasza:
Én sokáig nem tudtam, melyik a jobb, oltani vagy nem. Ha oltás párti dolgokat hallottam annak hittem, ha oltás ellenest, akkor annak. Vártam egy olyan emberre, akinek adok a véleményére, és végre meggyőz, hogy melyik a jobb. Azt hiszem találtam egy ilyen embert végre, teljesen más problémákkal járok egy természetgyógyászhoz (vagy inkább energiagyógyász), ő már több dologban is segített, amiben az orvosok nem tudtak, neki tudok hinni, és ő is azt mondta, hogy nagy károkat tud okozni ez az oltás. Szóval továbbra sem oltatok.
2021. nov. 13. 18:45
16/41 anonim válasza:
Én dettó, mint a #15.
2021. nov. 13. 21:03
17/41 anonim válasza:
Én beoltattam magamat pedig nem akartam. Németorszagban élek és a munkaado burkoltan kérte.
Nem akartam stigmalizalva lenni sem a munkahelyen sem az iskolaban. Az oltas itt kötelesség moralis okbol.
2021. nov. 13. 22:45
18/41 anonim válasza:
#17 Egyáltalán nem, sokan ellene vannak. A morális részről pedig mindent elmond, hogy a főnököd kirúgással zsarolt.
2021. nov. 13. 23:15
19/41 anonim válasza:
A pfizer egyébként megkapta az USA-ban a végleges engedélyt. Tehát már nem csak vészhelyzeti engedélye van, nem kísérleti cucc.
Másfelől akik úgy gondolkák hogy valami globális összeesküvés van a háttérbe, direkt akarnak ártani nekünk, vagy tudják hogy nem biztonságos mégis beadatják abba gondoljanak bele kérem, hogy melyik hatalomnak állna érdekében eltenni láb alól a hatalom tartópilléreit? Ugyebár az egészségügyi dolgozók (orvos, nővér, mentős) a rendfenntartó erők (rendőrség azthiszem a tűzoltóság és a katónaság is) végig lett oltva ezzel.
Szerintetek ezen embereket direkt vagy akár csak indirekten is bántaná bármely hatalom, mikor ők tartják a hátukon az országokat?
(Nyilván nem CSAK ők, de ezen szakmák nélkül nincs civilizáció)
2021. nov. 14. 11:12
20/41 anonim válasza:
#19 Tehát ha van egy 40 éves lerúgott kocsim, és megbeszélem a szakival, hogy adjon rá forgalmit, akkor a papír biztonságossá teszi?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!