Hogyan döntöttétek el hogy milyen önálló vállalkozást indítsatok, amiből most szépen megéltek?
Én úgy döntöttem el, hogy mi szeretnék lenni, hogy tudtam, amit csinálok, abból sok van a környéken, de azok nagyüzemi termelésűek, én házi termékekre viszont egyre nagyobb igény van. Teljesen más az íze (élelmiszeripari vállalkozás)
Szeretem is csinálni, sok a szabadidőm, jól is megy. Közeljövőben indulni fogok pályázatokon, amiket fiatalként nagy eséllyel meg is kaphatok. A pályázati pénzek megszerzése a legnagyobb üzlet az egészben, főleg a kezdeti időszakban. Fejlesztésre költheted. Meg persze nem árt puszipajtásokat szerezni, főleg azokban a körökben, akik járnak hozzád ellenőrizni. Néha összeállítok nekik egy kis ajándék csomagot és máris máshogy állnak hozzám, még ha megvehetnének kilóra akkor is értékelik a gesztust
igazából a bolt helyszíne,hogy hol nyitod legalább annyira fontos,mint az hogy mit árulsz.
a célcsoport meghatározása is kulcspont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!