Milyen órát hordotok,és mi alapján döntöttetek?
Nekem olyan kéne,mint amit találtam csak több funkcióval.
De sehol sincs ilyen.
Hiába van pénzem. :/
semmiféle órát nem hordok vagy 10 éve az okostelók totális térnyerése óta. minek. ott az óra azon is.
ugyanúgy zsebszámológépet se láttam mióta....
karórát utoljára az általánosban hordtam... de ott is csak azért mert tilos volt (az akkor még buta)mobilozás.
Nagyon hasonlóan vagyok vele, mint #1-es. Nem látom az értelmét. Minek hordjak, amikor ott van nálam a telefon, ami mutatja az időt, dátumot?
Az egyetlen plusz, amit valahol megértek - jóllehet azonosulni nem tudok vele -, hogy "öltöztet". Vagyis státusszimbólum / divat. Viszont ebben nem tudok tanácsot adni, max annnyit (ha ilyen célú a felhasználás), hogy minél drágább, annál "jobb".
Malbini okosórát. Ha otthon felejtem a mobilomat, az ki tud segíteni. Volt már rá példa.
N
Suunto Core All Black.
Es igen a vedelmezo cimu filmbol van.
Es igen ,nem olyan a stopper mint a filmben.
Es igen ,a harmadik reszben mar egy masik valtozat van.
Szoval igen,ku$vara megerte de szeretem,tetszik.
", mert nem a telefont b.zerálom állandóan"
Már miért kéne állandóan? Miért az órát állandóan nézed? Mi a lótöknek?
mellesleg körbe nézek az irodában
1) ott a mobil
2) ott a laptop
3) ott a falióra
4) ott a mikrósütő
5) ott a wifis printer
6) ott az időjárásállomás
és ezen MIND VAN ÓRA.
És MINEK? 5 percenként nézzem az időt? DE MINEK?
Tetszés és Minőség alapján veszek órát, hordani meg éppen azt szoktam ami illik az akutális Outfit-hez.
De csak hogy egy pár kedvencemet megemlítsem: Tag Heuer Carerra Chronograph, Breitling Avenger Seawolf II, Vintage Omega Constellation
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!