Miért nem engedi? 10/L

Figyelt kérdés

Annya nem engedi h kék csikokat tegyek a hajamba meg h tangát hordjak!!!!!!!!!!

Miért???

2010. szept. 3. 12:34
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%

istenem, nekem 10 évesen eszembe se jutott ilyesmi, pedig csak 15 éves vagyok.

tangát minek hordanál? majd ráérsz később vele! a balettos vagy egyéb táncos lányokat megértem, ha olyan a fellépőruhájuk, hogy nem lehet alá másféle bugyit fölvenni.

az ilyen természetellenes színű csíkok a hajban meg szerintem egyszerűen rondák.

2011. jún. 22. 16:17
 32/33 anonim ***** válasza:
haggyátok már, ez kamu kérdés xDD
2011. jún. 22. 16:28
 33/33 anonim ***** válasza:

Gondolom, azóta már 11 vagy, de tök mindegy, 1 év nem oszt, nem szoroz.

Szerintem a hajfestést azért nem engedi, mert nem akarja, hogy koravén legyél, illetve hogy "r*bancnak" nézzenek (csak mert a kék haj 10-11 évesen olyan hatást kelt). Meg amúgy is tiszta mű, nem értem, mit eszel rajta.

A tangatilalom is teljesen érthető, hiszen az is koravénség, ráadásul egészségtelen dolog, abszolút nem higiénikus. Ennyi.

Nem tudom, miért akar minden gyerek felnőttnek tűnni manapság. Én sem vagyok sokkal idősebb nálad, 13 vagyok, de eszem ágába se jutottak az általad óhajtott dolgok 3 évvel ezelőtt. Sőt, most sem akarom természetellenes színekkel cicomázni a hajam és nem epekedek azért sem, hogy minden nap egy vékony vászondarab dörzsölje az ánuszomat (elnézést a megfogalmazásért).

Szóval számomra érthetetlen dolgok ezek.

2011. jún. 22. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!