Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem engedi, hogy vegyem rá?

Nem engedi, hogy vegyem rá?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy anyukám nem engedi, hogy sminkeljem magam. 15 éves vagyok, most megyek gimibe. Már általánosban is elég ciki volt, hogy rajtam kívűl még hárman nem sminkelték magukat. Pedig tudja anya, hogy nem akarom erősen, csak egy kis szemceruza, szemhéjpúder, meg szájfény. De nem engedi!Ha azzal érvelek, hogy mindenki festi magát és ez nekem ciki, akkor is azt válaszola, hhogy nem baj, neked nem kell olyannak lenned, mint másoknak. És igaza is van, tényleg nem akarok olyan lenni, de én azt máshogy akarom elérni, nem úgy, hogy olyan vagyok mint egy tízéves.

Szóval a kérdésem: hogy vegyem rá anyát, hogy megengedje?

2010. aug. 6. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:

És ha a kérdése nélkül használod az ő szemceruzáját (vagy ha ő sem sminkeli magát, akkor magadnak veszel egyet), akkor is szól? Lemosatja veled?

Nekem általánosba volt, hogy magyar tanárom lemosatta velünk a sminket.

2010. aug. 6. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, megint.

Nekem anyukám, amikor csináltattuk az útlevelemet, akkor rám erőszakolta a szemcerkát. és azóta használom. ;)

2010. aug. 6. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem sminekli magát, de nekem van szemceruzám azt használom reggelente, mert akkor sose találkoztunk, mielőtt suliból hazamennék, előtte lemosom, de volt hogy elfelejtettem és úgy mentem haza, amiért tökre kibukott.:/

Most meg biztos fogunk reggel találkozni, mer nekem is korábban kell majd kelnem:(

2010. aug. 6. 15:42
 4/6 A kérdező kommentje:
hát mázlid van...;)
2010. aug. 6. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:

próbálj megint beszélni vele...de lehet h sikertelen lesz..

én fél éve még nagyon erősen sminkeltem magam,de már leszoktam az erős sminkről.most csak szempilla spirált használok és egy kevés púdert,és nem úgy nézek ki vele mint egy 10 éves.:D egy jó frizura sokat dob az összképen:D amúgy is sok fiú ismerősöm megjegyezte h smink nélkül szebb vagyok.:D

am én is gimis vagyok ,most leszek másodikas,de az ösztályban csak néhány lány sminkeli magát...és egyáltalán nem ciki smink nélkül mutatkozni.

16/L

2010. aug. 6. 16:07
 6/6 A kérdező kommentje:

jó, én nem úgy értettem, h cikinek érzem mondjuk az utcán menni smink nélkül, hanem hogy az osztályban mindenki sminkelte magát, csak én meg pár lány nem, így mi voltunk a "visszamaradottak" :/

szóval félek, hogy gimiben is így lesz, amit meg nem szeretnék.

2010. aug. 7. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!