Miért nem engedi anyukám hogy fessem a körmömet?
Sajnos nem engedi pedig már 15 elmúltam. Miért?
15/F
fúúúúúj.
megértem anyukádat.
vagy mond meg neki hogy kissé homár vagy,ezért akarod festeni.
ha ezt hallanák a fiú osztálytársaim....:DDD
15/L
Őszinte leszek veled:
A tesómnak is ez volt a baja, hogy anyukám nem engedte neki (fiúnak!), de ha csak körülnézel bizony vannak olyan fiúk akik festik a körmüket és csőnadrágba járna suliba.
Ezzel nem is lenne baj, de az elég durva ha feketét használsz, mivel azért a tanárok is szólni fognak és biztosan piszkálnak majd miatta. Én azt javaslom, hogy inkább halányabb színeket használj, pl. színtelelt vagy enyhén rózsaszín, ez bejött a bátyámnak is és anyu sem szólt érte. De a feketét kérlek kerül, mivel nem mutat jól és a körmödet is megviseli!
Ha emo vagy akkor fest ki fekára...ha anyudnak nem tetszik így járt...xDD majd megszokja...
Ha nem vagy emo nembaj hogy nem engedi.
Nem csak az emó fiúk festik hanem olyan munkahelyen ahol ez alap követelmény :) ilyen pl. a hostess munka is - fiú hostesseknek is szokták kérni.
Nem föltétlen emo fiúk szokták. ;) 19.L
mert gáz basszus:Dösszes emo egy nyomoult pasim az emokat midnig agyonveriXDés visza se ütnekxD
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!