Anyukám bent szokott velem lenni amikor lázat mérek. Nincs kedvem menni suliba. Mivel tudom felnyomni a 37,5-re vagy egy picit többre?
Figyelt kérdés
Nagy lázat nem szeretnék csak olyat ami elég hogy ne menjek suliba2011. szept. 25. 21:22
1/15 anonim válasza:
Hány éves vagy?? Nem hiszem, h ez lenne a megoldás. Nekem soncs kedvem sok mindenhezm de ez kötelesség. Nem pedig kedv kérdése. Ennyi. Bocs a kioktatásért, de ez a véleményem...
2/15 anonim válasza:
Nem tudod megoldani, kénytelen leszel iskolába menni.
3/15 anonim válasza:
Mond hogy hasmenésed van ..... de amúgy járj suliba,tudom hogy pocsék de ez van :/
4/15 anonim válasza:
valamivel idegesítsd föl magasd előtte, akkor talán lesz egy kis hőemelkedésed.
5/15 anonim válasza:
Ha a hónod alatt méred, akkor előtte rakj oda forróvizes kendőt, hátha így sikerül :D
6/15 anonim válasza:
Huh! Nekem olyan módszerem van.... De nem fogom megmondani! Menj suliba kis idiot és tanulj! Az kell neked! :D
7/15 anonim válasza:
Elmész suliba és megmondod az osztályfőnöknek, hogy rosszul vagy és haza enged..
8/15 anonim válasza:
Hát elvileg egy jó forró fürdő után melegebb a testünk és lehet h ha akkor mérnéd lenne egy kis hőemelkedésed, de nem biztos ezt nekem is csak mondták.. :D Amúgy én úgy csináltam h beraktam meleg víz alá a hőmérőt és felment addig ameddig akartam, csak ugye ezt anyukád mellett nem igazán tudod megcsinálni.
9/15 anonim válasza:
Egyszer próbáltam meg hogy odanyomtam a lázmérőt a forró teáscsészéhez, de annyira felment hogy az már nem hihető:D már lehűteni sem tudtam időben és lebuktam, vicces XD
Menjél suliba, nem halsz bele pár óra ott ülésbe.
10/15 anonim válasza:
Előtte tornázol, futsz akármi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!