Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Térkép nyelvem van! Az anyukám...

Térkép nyelvem van! Az anyukám a mamámtól, én pedig az anyukámtól örököltem. Repedezett a nyelvem, nem tudom láttatok-e már ilyet?

Figyelt kérdés
Mások azt mondják nem vészes, én is megbarátkoztam már vele így 17 évesen, csak támadt egy ötletem, hogy PC-t szeretnék bele.Csak majd ha mondják, hogy mutassam már meg, akkor ciki lesz. Sz. Tetek?
2011. jan. 12. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremnek is ilyen a nyelve nincs ezzel semmi gond. De őszinte leszek szerintem ilyen nyelvbe nem való a piercing. Ahogy Te is mondtad, hogy ciki lesz megmutatni háát nem is az, hogy ciki, de szerintem mivel igy is "repedezett" nem lenne szép benne egy piercing. 24/L
2011. jan. 12. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
ezzel csak felhívnád a fiygelmedet pont arra amit nem szeretsz mutogatni.
2011. jan. 12. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
A térkép nyelv csak részben örökletes,valójában belső szervi gondra utal, vagy májra, vagy vesére.
2011. jan. 12. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem is láttam még térképnyelvet.
2011. jan. 12. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:

ilyen?

[link]

2011. jan. 12. 14:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ne. Gondolom azért szeretnéd mert izgató, de hidd el, egy plusz darab fémtől nem leszel jobb.

Bár mint reklám biztos jó, de ha nem szép a nyelved csak az ellenkezőét éred el.

2011. jan. 12. 16:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Háát...Köszönöm,én is hasonló véleményen vagyok! Igen amit képen mutiztál,pont olyan:S:D Azon is gondolkodtam,hogy elveszne a repedésbe a kis golyócska:D xD Jajj azt már én is hallottam,hogy valamilyen belső szervi megbetegedésre utal...:S Dee még nem mutatkozott,rem.nem is fog!!! KÖSZÖNÖM:D
2011. jan. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!