Miért nem engedi? 10/L
Annya nem engedi h kék csikokat tegyek a hajamba meg h tangát hordjak!!!!!!!!!!
Miért???
Ugyanmár..A piercinges csaj se kamu (msn-ezek vele). Meg amennyi lüke kislány van..Múltkor a városban láttam egy kb. 12 éves forma lányt, a hajában zöld tincsek voltak..Azt hittem, hogy mindjárt elájulok. ._. Nekem is volt egy hajfestős időszakom (8-9 éves voltam kb.) és úgy pótoltam, hogy az iylen barbis újságokhoz adtak egy rózsaszín hajtincset és azt beletűztem a hajamba, illetve amit még most is csinálok az az, hogy egyszínű fonalakat összefonok és bele teszem a hajamba, mert tudom, hogy a hajfestést úgyse engedné anya, még akkor se, ha néhány mosás után kijönne.
A tangáról pedig csak annyit, hogy nem értem, hogy miért nem engedi, mert (gondolom én) ilyen időben nem hordasz combközépig érő (vagy akár mégrövidebb) szoknyát, szóval mégcsak nem is látszódna. De hogyha nem engedi, akkor ennyi, kész passz.
Nem hinném, hogy ettől nagylányosabb lennél, csupán az derül ki belőle, hogy mát elkezdesz majd "lázadni" (vagy inkább hisztizni), ha valamit nem kapsz meg, amivel ráadásul ártanál magadnak (lásd: hajfestés).
Figyelj, anyukád azért nem engedi a hajfestést, mert
1. Egy év múlva majd akarsz teszem azt piros vagy kék tincseket, és akkor nehéz lesz ezt eltüntetni.
2. A hajkárosítás egy korosztálynál sem egészséges, nemhogy ennyi idősen.
3. A suliban sem örülnének neki.
Egyébként ha 3-4 év múlva is ezt akarod majd, akkor szerintem meg fogja engedni, de nem sok esélyt látok rá hogy akkor is ezt szeretnéd majd, akkor már nyilván más divathóbortot akarsz követni.
Szerintem én ennyi idősen azt sem tudtam mi az...
Nem való, nem illik. Ennyi. Nem gyártanak 10 éves seggre való tangát.
Még csak 10 éves vagy, Te!
Amúgy, szerintem is kamu...
klassz mű kérdés..
még ha igaz is lenne azt mondanám, hogy mert 10 ÉVES VAGY!!leesne rólad a tanga a kék hajaddal meg röpülnél a suliból.. -.-" a hajad ne fesd soha, a tangáról meg annyit, hogy ha neked jó hogyha a fenekedben egy darabka anyag bevág és röhögnek rajtad az osztálytársaid tesin akkor rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!