Miért nem engedi? 10/L
Figyelt kérdés
Annya nem engedi h kék csikokat tegyek a hajamba meg h tangát hordjak!!!!!!!!!!
Miért???
2010. szept. 3. 12:34
21/33 A kérdező kommentje:
Az értelmeset köszi a többi kapja be-.-
ÉS NEM KAMU.
2010. szept. 4. 09:06
22/33 anonim válasza:
Babázni ócska dolog? Én 17 vagyok, és még mai napig tudok játszani a kishugommal... Milyen anya leszel te... Amúgy segítek: 10 éves vagy. 10. Egy 10 évesnek nem azzal kéne legjobban foglalkoznia, hogy h néz ki. Vagy ha mégis, akkor se festi be a haját, ráadásul kékre. Nem akarsz magadra tenni 12 piercinget, 5 tetkót és magassarkú? Mellartót is hordj. Chh..
23/33 anonim válasza:
A melltartóval mi a gond? Nekem 75/B-s a mellem és küzdősportra kell, pedig én is 10 vagyok. :S De persze én se helyeslem a hajfestést és a tangát.
24/33 A kérdező kommentje:
Meltartóm VAN.
2010. szept. 5. 07:56
25/33 anonim válasza:
Szerintem nincs gond a melltartóval. Ha valakinek 10 évesen 75-b-je van, akkor mindenképp kosaras melltartó szükségeltetik, de szerintem kis mellre se árt egy pici topp, mert semmijen korban sem szép, ha átsejlik a pólón.
26/33 A kérdező kommentje:
Hát,ezaz,kőszy utolsó...
2010. szept. 6. 13:39
27/33 anonim válasza:
Melltertós vagyok:
Jó, bocsi lányok, bennem bennem van az a kép, ahogy én néztem ki 10 évesen, meg a hugom, barátaim stb. Na de értettétek a lényegét...
28/33 A kérdező kommentje:
oké,na,semmi baj xD
2010. szept. 9. 17:24
29/33 anonim válasza:
Még a tanga oké, hogyha nem akarod mutogatni. De a hajas dologgal teljesen egyetértek. Én azt sem értem, hogy 15 évesen minek festeni?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!